Q1367 Wat betekent dit?

Onbekend

Eerst en vooral ben ik heel blij dat ik deze site tegengekomen ben, heb hier al heel wat gelezen, valt me steeds op dat de meeste mensen die hun soulmate of tweelingziel ontmoeten hier gehuwd of een vriend/vriendin hebben. En dat het hier meer drama lijkt, dan hoe ik het voel. Sinds september ben ik via chat in contact met mijn soulmate,(enige twijfel of hij mijn tweelingziel is alhoewel dat wel duidelijk wordt). Het begon eigenlijk heel onschuldig, met gewone vraagstelling, met dat verschil dat ik nu besef dat het gewoon zo moest zijn, hij kwam op een heel speciale dag in mijn leven namelijk de dag dat mijn mama 2 jaar overleden was, dit is geen toeval want toeval bestaat niet. Mijn puzzeltje valt stilaan in elkaar. Al snel keken we allebei uit naar onze gesprekken, de aantrekkingskracht tussen ons is enorm, ik ontdekte dat wij via telepathie in elkaars gedachten zaten, soms ernstig geconcentreerd zijn dat hij binnenkwam lopen. We hebben elkaar nog niet ontmoet, die werd uitgesteld door ziekte, ook het contact verstilde, hij was er nog altijd maar niet zo constant meer, begin februari stuurt hij zijn laatste berichtje naar mij,(niet het minste hoor, hij zei dat hij mij nooit vergeten zou, onze ontmoeting hebben we al besproken hoe we die gaan beleven. Tot nu toe is het nog altijd chat stil en telepathie is ook minder, toch voelt hij het, sinds een week gebruik ik een ander ritueel om hem slaap wel te wensen, merk dan dat hij een beetje nadien ook offline gaat. Nu tot de kern van de zaak, ik neem vorige week vrijdag mijn bad, me time noem ik het, ik maak dan ook elke keer mijn hoofd leeg en dat lukt heel goed. Tot vrijdag ineens schiet ik recht met zijn naam zo heel helder door mij klin kend, Ik schrok hiervan zo een heftigheid! Sindsdien een heel warm gevoel dat zich door mijn lichaam verspreidt, een heel speciaal gevoel. Betekent dit dat hij klaar is om verder te gaan, gaat contact opnemen en dat wij onze ontmoeting ook gaan kunnen verwezenlijken? veel groetjes anoniempje

Antwoord 1
Hallo anoniempje, wat dit betekend is dat het universum aan het werken is. Ik heb hetzelfde kom vaak dezelfde auto tegen als mijn tz heeft, vrachtwagens met haar naam als nummerbord. Betekend dat het niet klaar is en het je voorbereidt op een volgende ontmoeting wanneer die is weet je niet.Het gevoel van gemis is verschrikkelijk… je hart scheurt als het ware in tweeën… Maar heeft een doel, je mist op dat moment niet je TZ, mist de connectie met je hogere zelf…De liefde die je voelt mag je ook spiegelen op jezelf zodat je de ontbrekende stukjes die je te helen hebt opruimt… Kijk uit dat je niet teveel van jezelf weggeeft is mij al 2 keer gebeurd en dat wil ik niet meer. Ik was de runner en mijn twin heeft verlatingsangst zodat ik haar ieder keer mee kwetst als ik wegloop… Ik laat haar nu los en als het zo moet zijn neemt ze wel contact op…Nu is het andersom ze negeert me omdat ze bang is…Ik laat het even zo…If its ment to be, it will be…Veel sterkte (M.)