Q1366 ‘Geamputeerd’ voelen?

Onbekend

Soms heb ik z`n raar gevoel in mijn buik ook wel ondragelijkheid.
Ik voel mij dan meteen geamputeerd van mijn wederhelft.De ene keer is het weg en dan komt het naar een tijd weer terug.
Heb jij dat ook?

Antwoord 1
Ik heb dat gevoel ook regelmatig. Ik zit nu al langere tijd in een periode van afstoten, hij doet alsof ik niet meer besta. Dan krijg je telkens je ergens om raad vraagt “je moet het loslaten”, ik kan het niet meer aanhoren het woord “loslaten” soms gaat het redelijk goed met me en voel ik me sterk, maar maakt niet uit wat ik doe overdag, regelmatig verschijnt hij in gedachten alsof hij recht voor me staat. Daar gaat mijn goed humeur dan weer en komt er plaats voor een leeg en pijnlijk gevoel in mijn borstkast. Een gevoel dat je een deel van jezelf mist. En juist als ik denk dat ik erover ben, krijg ik een droom over hem en daar is het pijnlijk en leeg gevoel opnieuw. Het onttrekt soms al de energie uit mijn lichaam, dat straal ik dan ook uit naar mijn omgeving.
(Onbekend)