Q1365 Verkeerde keuze?

Onbekend

Ik ben een man van 30 en in 2011 kwam ik een leuke meid tegen via een datingsite, we gingen al snel afspreken en het klikte, na wen half jaar kwam ik via werk een andere dame tegen, zij voelde duidelijk iets voor mij en dat vertelde ze ook eerlijk, maar ik was erg duidelijk tegen haar dat ik een relatie had en dat ik haar trouw zal blijven, we bleven altijd wel contact houden als vrienden maar van mijn kant begon er toch wel gevoelens te ontstaan.. In 2013 besloot ik en mijn vriendin samen te wonen, het was leuk, in het begin, maar al gouw groeide we uit elkaar tot een punt dat zij vond dat we meer broer en zus van elkaar ipv een stel, zij besloot dus ook te stoppen met de relatie, ik was er kapot (eind januari gebeurde dit) maar sinds een paar weken realiseer ik me dat het zo beter is, dus ik besloot de stap te maken en contact op te zoeken met de vrouw waar ik al die tijd mijn gevoelens voor onderdrukte, sins ik samen had gewoond hadden we geen contact meer gehad, na eindelijk achter haar nieuwe nummer te zijn gekomen belde ik haar op en ze vondt het erg leuk dat ik contact met haar opzocht, ik voelde een positieve spanning die ik lang geleden dus had verdrongen, we besloten al gauw af te spreken bij haar thuis, uren gepraat wat we afgelopen jaren gedaan hadden en toen bleek dat zij aan het daten was met een ander, ik als lompe boer waa gelijk kortaf en misschien wel boos ook, ik wilde stiekem toch dat we samen iets op konden bouwen, had de afgelopen weken tenslotte toch echt gevoelens voor haar gekregen, ze zei wel dat ze single was en als er iemand in de tussentijd op haar pad zou komen ze daar open voor stond, dit was duidelijk een hint, maar ik zag die niet, was zo teleurgesteld dat ze aan het daten was.. Na die dag dat ik bij haar was geweest hadden we zeker 3 weken geen contact, nogmaals ik was zo teleurgesteld.. Maar ik besloot mijn gevoelens voor haar op papier te zetten, 6 a4tjes vol deed ik bij haar door de brievenbus, die zelfde avond reageerde ze dat ze het heel moeilijk vondt en dat ze tijd nodig had om te bedenken wat ze wilde, prima dacht ik. De ochtend erna smsde ik haar dat ik van haar hield en altijd dat zal blijven doen maar toen zei ze dat ze de date van weken ervoor een kans wilde geven, en dat ik haar voorlopig met rust moest laten.. Hoe pijnlijk het ook is doe ik dat.. Maar nu heb ik echt het gevoel dat ik all-in ben gegaan op de verkeerse persoon, hoe dom kon ik zijn?!!!