Q1364 Wat als er één niet wilt transformeren?

Onbekend

Misschien een wat lastige vraag maar zit zelf in de fase dat ik enorm groei en ook wil groeien, met alle emoties van dien.Mijn zielsliefde daarintegen zit nu enorm in ego en onzekerheid en probeerd voor alles een menselijk antwoord te vinden.Voel dat hij nu met mensen om gaat die hem eerder naar beneden trekken of stagneren. Laatst heb ik hem vreselijk gespiegeld en hij mij ook , alleen ben ik nu inmiddels door mediteren ed weer een stapje verder.Als ik mij dan in voel op hem voel ik weinig verschil en voel ik nog veel hoofd/ego stuk.Het lijkt wel of hij het niet durft.Hoe doen jullie dat als je zielsliefde/maatje niet in de spiegel wilt en durft te kijken ? en maar in het hoofd blijft zitten.Ik zat zelf ook in ego maar door middel van mijn meditatie kan ik mijn hart weer openstellen.Zeggen jullie nou meid laat maar los? want hij negeerd me , zal zelf gene moeite doen om te veranderen of stappen te zetten.En vervolgens ben ik de boosdoener en ligt alles aan mij of mijn karakter.Neem al niet eens meer contact op omdat het alleen maar energie kost en je niet door een gebouwde muur komt.Nu ontloopt hij elke spiegeling en zit veilig bij mensen die hem naar zijn mond praten , met als gevolg stagnatie 😉 Hoe kan ik mij het beste opstellen?

Antwoord 1
Ik zit in hetzelfde schuitje en ik vind dat je je kan gaan focussen op jezelf. ik doe het ook en het werkt veel beter want alles wat mijn tz nu doet is mij willen kwetsen of in ieder geval alles op mij laden. En wil jij jezelf pijn doen? Ik ben nu na eindelijk twee maanden niet meer op hem reageren dat ik niet gelukkig wordt van zijn pijn ego, ik heb mijn pad, God heeft een pad voor ieder en ik begrijp dat ik mag leren vertrouwen dat het goed komt en dt ik de controle echt uit handen geef. Wat ik ook zeg tegen mijn tz hij luistert niet. Laat je geen pijn doen, eigenlijk is het de boodschap van tz eigen zelfliefde!
(Onbekend)