Q1362 Wat te doen als de een wel wil en de ander niet?

Onbekend

Ik mis haar elke dag in mijn ziel bij thuiskomst van mijn werk als mijn geest stil staat van alle drukte. Komt ze te voorschijn in mijn gedachtes soms met een karakter erbij. Ik kan het merken als ik vrolijk ben maar de laatste tijd zit ik in onzekerheid. Ik weet niet wat ik er nog mee moet elke dag. Het is erg bijzonder en het voelt fantastische aan maar ik mis haar zo.

Antwoord 1
Dit komt me bekend voor! Het is ook heel bijzonder en het is inderdaad een fantastisch gevoel en ik heb daardoor ook regelmatig last van het missen van mijn tz. In het begin was ik er onrustig en verdrietig van, maar nu gaat dit beter en kan ik er blij om zijn dat mij dit overkomen is. Het heeft wel een hele tijd geduurd voordat ik zover was. Dat gevoel zal altijd blijven. Hoe het verder gaat, ik heb geen idee. De tijd zal het leren!
(Onbekend)