Q1359 Kan het verdriet niet aan, tweelingstraal wil geen contact?

Onbekend

Zes jaar geleden heb ik hem ontmoet. Beiden dolgelukkig geweest, intens gelukkig.. Door omstandigheden en roddels van buitenaf zijn we tegen elkaar opgezet en hebben we elkaar veel verweten. We lijken geen weg meer terug te kunnen vinden naar elkaar.. Hij negeert me wat me pijn doet.. ik doe hem pijn toch contact te willen.. Ik probeer los te komen, maar het lukt me niet.. ik voel een constante pijn en een gat in mijn ziel. Hij heeft bindingsangst, ik verlatingsangst. Hoe overleef ik dit, ik voel me zo leeg. Ik heb mezelf letterlijk en figuurlijk aan hem gegeven, en het voelt alsof hij mij met zich meeneemt.. Hij wil geen contact maar hoe krijg ik mezelf terug?

Antwoord 1
Dit zal altijd blijven je kan je zelf nooit meer terug vinden.
(Onbekend)

Antwoord 2
Word krachtig. Word boos op jezelf. Kies voor jezelf. Jij bent het die het licht in het water laat schijnen. De sleutel naar overgave ligt verborgen in zelfliefde.
(Onbekend)

Antwoord 3
Op welke manieren heb je geprobeerd om contact te leggen?
Misschien is degene op een andere manier wel bereikbaar.
(Onbekend)

Antwoord 4
Probeer het eerst wat los te laten, rust te nemen. Zorg goed voor jezelf, kies voor je zelf. Voel je verdriet? voel je dat je moet huilen laat het gaan, het is een proces. Belangrijkste: vergeet jezelf niet! 🙂
(Onbekend)