Q1358 Tz maar verliefd op soulmate?

Onbekend

Herkent iemand mijn verhaal? Ik weet sinds 4 jaar wie mijn tz is. Ik ben er heel zeker van dat hij het is, we “voldoen” aan alle kenmerken die er ooit over tweelingzielen zijn gepubliceerd, maar bovenal voel ik het in mijn hart dat hij mijn andere helft is. Nu is het echter zo dat ik getrouwd ben en hij heeft zelf sinds een jaar ook een relatie. Om het nog ingewikkelder te maken ben ik sinds kort verliefd op een man die een soulmate van me is. Een soulmate is duidelijk iets anders dan een tz, ik heb het gevoel dat deze spirituele soulmate mij iets te leren heeft en ben helemaal overdonderd door mijn gevoelens voor hem. Zelden zag ik iemand met mooiere ogen dan hem. Hij is net een elf die lijkt weggelopen uit een sprookje. Zo zuiver en intens mooi. Als we met elkaar praten, gaan onze gesprekken regelrecht de diepte in. De man in kwestie weet het niet want ik heb het hem niet verteld, maar het kan goed dat hij het wel aanvoelt. Mijn eigen man weet het uiteraard ook ni! et en dat wil ik zo houden. Hij zou dit nooit begrijpen en ik wil hem geen pijn doen. Maar dan tz, zou deze merken wat er gaande is in mij? Die spirituele soulmate is namelijk een oude vriend van tz. Ze hebben nu geen contact meer maar kennen elkaar dus wel goed. Tz heeft ook nog maar weinig contact met mij sinds hij een vriendin heeft, maar ik voel onze verbinding nog wel. Ik heb mijn gidsen in uiterste verwarring gevraagd mij te zeggen wie van de twee mijn tz is en dit werd bevestigd. Tz is echt mijn tz. Maar… Wat denken jullie, welke rol speelt mijn soulmate in dit hele verhaal?

Antwoord 1
En nou ik voel vooral een stukje herkenning ,mijn TZ is getrouwd en daarbij heeft hij ook nog een soulmate/karmische relatie.Zijn soulmate/karmische relatie voelt hij heel vele lichamelijke aantrekking tot.En heb dus zeker net als jij het gevoel dat hij nog wat met haar uit te werken heeft.Zelf zie ik een groot verschil.Met mijn TZ zijn er veel triggers, maar ook aantrekken afstoten en niet met zijn soulmate/kr ja er is tussen hun veel aantrekking en weet ook dat ze sex hebben gehad en misschien nog steeds hebben.En dat terwijl hij ook getrouwd is.Soulmates kunnen vanaf dag een erg goed met elkaar en kunnen ook een soort van onafscheidelijk zijn , vaak is er gewoon harmonie en denkt men dat zij dan wel tweelingzielen zullen zijn.Dit is niet het geval, ik spiegel mijn TZ en zijn proces gaat uiteindelijk over zelfliefde.Hij is lichamelijk enorm aangetrokken tot zijn soulmate ,maar als ik daar doorheen voel voelt het voor mij voor 80% alleen lichamelijk ;).Dit is daarom ook zijn ! stukje proces.Het grote verschil is dat ik niet met mijn twin hoef te praten om te zien waar hij mee bezig is, ik voel alles en soms frustreert het me ook.Maar ik zit nu in de overbruggingsfase met mijn twin maar kan je verzekeren dat we hele moeilijke periodes hebben gehad.in vorige levens maar ook nu.Inmiddels heb ik al een aantal weken geen contact ,dit door mijn proces en dat ik hem nu even moet loslaten totdat hij weer een stuk proces heeft gehad net als ik.In het begin kan het zijn dat er weinig verschil is kwa soulmate of twin , maar na verloop van tijd(jaren) komt het besef.Ik heb wel eens moeite gehad met zijn vrouw of soulmate .Maar dit is omdat ik voel dat het sissers zijn, sissers zijn laat maar zeggen obstakels in een twin relatie ,om als twins geestelijke spierkracht te krijgen.En dat doet soms best pijn.Dat ik mezelf nu heb teruggetrokken heeft niks te maken met dat ik niet van hem hou maar hem de vrijheid geef aan zichzelf te werken.Als je als een blok voor ! iemand valt , gelijk gaat samen wonen, sex hebt etc ga er dan maar van uit dat het een karmische relatie /soulmate is.Omdat twins eerst aan het werk gaan om de uitdagingen aan te gaan.Dit is iig bij mij het verschil , en ik weet dat hij weet dat ik zijn twin ben 🙂 het is gewoon een innerlijk weten.Je kan je twin tegen komen en nog niet bij elkaar komen en zijn en dit heeft alles te maken met dat je eerst nog dingen moet uitwerken met anderen : groepszielen, soulmates karmische relaties.Ik voel nu zelf dat dat bij hem het punt is , om eerst nog onafhankelijk te worden wat ik dus ben ,je hebt twins die op elkaar lijken kwa gedrag maar ook zoals bij mij compleet het tegenovergestelde is .Als ik appel zeg zou hij peer zeggen :D.Voel in je hart maar geloof zeker dat je het verschil voelt.En voel en kijk niet naar een bepaald uiterlijk want dat kan de waarheid behoorlijk in de weg staan.succes!.
(Onbekend)

Antwoord 2
ik wilde even reageren om je te vertellen dat ik ontzettend veel heb gehad aan jouw antwoord. Alles wat ik lees is een antwoord op mijn vragen. Dank u voor het delen hiervan, je hebt er mij ook bij geholpen. Ik ben niet de vraagsteller. Groetjes
(Hf)