Q1356 Je tz iets willen vertellen?

Onbekend

Vaak heb ik het gevoel dat ik mijn TZ dingen wil vertellen, gewoon over mezelf en wat ik heb meegemaakt. Ik wil dat met hem delen. Hebben meer mensen dit? Toch doe ik het niet, want ik heb al een tijd geen contact meer met hem, sinds ik hem verteld dat ik gevoelens voor hem heb. Hij zegt dat hij geen toekomst ziet voor ons (waarom weet ik niet). Hij “rent” vaak weg voor mij, dat merk ik, daarom wil ik het niet nog moeilijker voor hem maken door contact te zoeken. Toch blijf ik die behoefte voelen om hem dingen over mezelf te vertellen. Wie herkent dit en wat doe jij in dat geval?

Antwoord 1
Continue… Heel vervelend hahaha!
(Onbekend)

Antwoord 2
Bijna elke dag, bijna elke gedachte lijkt wel automatisch in een soort gedeeld vavuum te komen. Een tuimte in het luchtledige ergens, ‘gedeeld’ tussen hem en mij. Alsof ik weet dat hij mij op zo’n moment voelt doordat hij waarschijnlijk aan me denkt. Maar natuurlijk heb ik dan het idee gek te worden. Want door al het wegrennen van ons beiden, en ons beider relaties nu, zou ik het toch niet in mijn hoofd halen dat hij ook aan mij denkt? hij heeft niet voor niets net een nieuwe relatie, en toch voel ik op zo’n moment dat ik mijn gevoel of gedachte of hart met hem deel.
(Onbekend)