Q1352 Tips om los te laten?

Onbekend

7 jaar geleden ontmoette ik m’n tz. We begonnen een relatie en van in het begin was er vuurwerk, zowel positief als negatief. Na 2,5 jaar waren we ieders in een andere fase in ons leven beland, dus besloot ik om er een punt achter te zetten. We kwamen allebei iemand nieuw tegen, maar ons contact is nooit opgehouden. Na 2 jaar van aantrekken en afstoten, ongeacht de relatie met iemand anders, besloten we om er samen nog maar eens voor te gaan. We maakten duidelijkere afspraken over communicatie bij confrontaties enz. We besloten na een tijdje om te gaan samenwonen en toen was het hek van de dam. We werden allebei geconfronteerd met kwetsuren uit het verleden, ik heb besloten om deze aan te pakken, hij loopt er echter van weg. Een paar maand geleden is er dan beslist om er nog maar eens een punt achter te zetten. De afgelopen maanden is het weer een periode van aantrekken en afstoten geweest, voornamelijk van zijn kant. Hij heeft me laten weten dat hij me nog steeds enorm graag ziet, van niemand anders ooit zoveel zal houden, maar momenteel niet met me kan samenzijn, omdat hij zichzelf moet vinden. We vinden allebei dat we samen horen en toch lijkt het niet te lukken. Ik probeer los te laten en verder te gaan met m’n leven, maar dit lijkt tot hiertoe een hopeloze zaak. Geraken we hier ooit van verlost of gaat dit “spel” blijven duren? Moet ik hem volledig met rust laten, ook al voel ik dat de verbinding zonder contact enorm intens is? Tips?!(Onbekend)

Antwoord 1
Hoi, misschien is dit simpel om te zeggen maar ga rouwen om je verlies, als de tijd daar is en jullie er aan toe zijn zullen jullie elkaar zeker weten vinden……. maar zoals het spreekwoord zeg na regen komt zonneschijn ……de tip die ik je nog kan geven is schrijf alles van je af en verbrand het dan……… vaak lucht dit op ….. proberen kan altijd……..
(Onbekend)