Q1351 Uitdiepen?

Onbekend

Sinds een half jaar ongeveer zijn mijn lief en ik weer regelmatig samen. Ik kwam hem een jaar daarvoor tegen na een stilte van enkele jaren.We hebben een lang verleden samen waarin we vaker enkele jaren “pauze” hebben gehad. Soms was hij de runner ik de stayer, soms andersom…In de eerste instantie gingen we keihard, we waren zo blij! Dat bleek geen goed idee, het slokte ons op, er waren te veel emoties ineens en hij heeft toen afstand genomen. Er staat het 1 en ander op het spel en er was een hoop om over na te denken.
Nu hebben we dus weer regelmatig contact maar we proberen niet te hard te lopen en laten er ruimte tussen. Wat me de laatste tijd is opgevallen is dat het lijkt alsof het plaatje een soort van “compleet” gemaakt wordt. Moeilijk uit te leggen maar de tijd die we met elkaar doorbrengen lijkt steeds een andere inhoud te hebben…alsof we overal door heen gaan en alles 1 voor 1 wordt uitgelicht en de diepte in gaat. Heel bijzonder. Ik vraag me of er mensen zijn die dit herkennen of mij kunnen vertellen wat dit zou kunnen zijn?

Antwoord 1
Het gaat erg langzaam het proces ik voel dat we langzaam naar elkaar toe groeien. Soms ben ik zo compleet dat ik net haar ben en denk ik ben een vrouw geworden. Ik denk dat er een dag komt dat ik haar volledig wordt en zei mij.Dan is het nog de vraag willen we met elkaar verder of niet.
(Onbekend)

Antwoord 2
Dit betekent dat jullie worden klaargestoomd voor de hereniging. Maar vergis je niet; dit proces kan jaren duren. Ik zit er zelf ook middenin met mijn tz en ik weet dat het bij ons nog meer dan 20 jaar zal duren voordat wij definitief samen komen. Maar elke dag is er één.
(Onbekend)

Antwoord 3
We zijn al jaren spirtueel bij elkaar in verbondenheid. Een aardse relatie kan morgen al het is een keuze die je maakt.
(Onbekend)