Q1350 Als ik afstand neem wek ik zijn interesse?

Onbekend

Ik was getrouwd en had een relatie,Mijn Lover heeft mij nooit iets beloofd en zei als het ooit uitkomt ben ik weg. Het is uitgekomen ik ben gescheiden . Mijn Lover was weg , Doordat we vreselijk te schande zijn gezet Zelfs mijn zoon had hem bedreigd. Nu heb ik hem weer terug , of niet? Hij toont interesse de sex die we hebben is geweldig. Daarentegen ben ik vreselijk jaloers, hoor ik een dag niks van hem vraag ik me af wat doet hij en met wie? Is het beter als ik wat afstand neem? Zou ik daardoor zijn interesse MEER wekken of juist verliezen?

Antwoord 1
Ik zou geen afstand nemen maar dichterbij komen als je werkelijk meer zou willen.
(Onbekend)

Antwoord 2
Dit klinkt niet als een tz band omdat je het heel veel hebt over ego gerelateerde zaken als jaloezie, zijn interesse opwekken door te manipuleren. Als hij echt je tz zou zijn was dit allemaal niet aan de orde. Dan zou je hem laten gaan en in liefde naar hem kijken en hem de wereld gunnen.
(Onbekend)