Q1347 Wat weet jij van hem of haar?

Onbekend

Zijn er bewijzen dat jullie band werkelijk bestaat? Noem er eens 3?

Antwoord 1
voor mij geldt geldt natuurlijk niet voor iedereen. Elke situatie is anders. Wat voor mij bewijs is: 1: toen we samen waren waren we 1. Totaal op je gemak zijn, met een blik weten hoe de ander zich voelt en wat hij denkt. 2: als ik onzeker over onze band wordt (we hebben even geen contact) duikt DIRECT zijn naam ergens op. Alsof hij wilt zeggen, nee ik ben je niet vergeten. 3: Alhoewel we elkaars type niet zijn hebben we een gigantische aantrekkingskracht tot elkaar. 4: deze vind ik heel bijzonder alhoewel ik nog nooit andere twins er over heb gehoord: we hebben exact dezelfde lichamelijke klachten. (slecht slapen, snel last van maag, rugpijn op dezelfde plek)
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja, hoewel ik zelden of nooit over hem droom kan ik de (karmische) band die wij hebben niet meer ontkennen. Wij draaien al ruim een kwart eeuw om elkaar heen, hebben meerdere malen een langdurige relatie met elkaar gehad maar hadden bijna altijd te maken met “tegenwerking” van buitenaf (en daar bedoel ik geen andere relaties mee al is dat ook wel eens voorgekomen) We zijn beide vaker dan eens, weggelopen, en hebben beide op de ander gewacht, soms jaren lang, en we hebben elkaar met pijn is ons hart maar in liefde kunnen loslaten. De energie tussen ons is gigantisch, kan bijzonder mooi zijn maar ook heel gespannen als we ons geen raad weten met wat we voelen. Hij haalt het allermooiste in mij boven maar ook mijn diepste angsten, de emotionele rollercoaster…. Al mijn eigen gevoelens lees ik in zijn ogen. Hij is mijn gelijke (utieme spiegel) maar ook mijn tegenpool. In de tussenpozen van soms enkele jaren waarin we geen contact hadden hebben we steeds dezelfde gewoontes, levenstijl ontwikkeld waardoor we altijd als twee puzzelstukjes in elkaar blijven passen. Hoewel we elkaar vaker gekwetst hebben was er altijd begrip en bleef de liefde onvoorwaardelijk aanwezig. We zijn als een rode draad in elkaars levens en blijven elkaar tegekomen hoewel dat ook wel eens enkele jaren helemaal niet is gebeurd. We voelen elkaars emoties op afstand. De sexuele aantrekkingskracht tussen ons is gigantisch, altijd geweest en altijd gebleven. Er is daarnaast tussen ons zoveel vertrouwen en liefde dat het bijna beanstigend is. Dit is is een liefde die mij zo diep raakt dat ik nog steeds soms de neiging heb er van weg te lopen maar ik zou slechts weglopen van mezelf…
(Onbekend)