Q1346 Zekerheid ontwikkelen?

Onbekend

Herkent iemand dat gevoel van ontzettende twijfel? De ene dag ben je hartstikke zeker en de dag erna totaal niet meer. Of zelfs om het uur, dat je opeens gaat twijfelen of het wel allemaal kan en waar is wat je voelt en op je bord krijgt. Ik vraag me af, waarom twijfel ik nog steeds als ik veel dingen herken die ik hier lees? Ik herken het gevoel van mijn Twin als geen ander, logisch. Maar ik heb hem toch echt gevoeld, daar twijfel ik dan weer niet over. Ook krijg ik tekens met betrekking tot de stad waar hij vandaan komt of kentekens van auto’s. Heeft iemand tips? Diep vanbinnen weet ik dat hij hét is, maar ik wil graag tips om dichter bij mezelf te blijven?

Antwoord 1
Tips om dichter na jezelf te groeien dan zou je aan meditatie en yoga moeten gaan doen. Dan ben je bewuster van je eigen lichaam ik doe dat al jaren.Een tweelingziel gaat nooit meer uit jouw systeem het is de enige echte goddelijke ware in dit leven en erna. Alles is over als jullie bij elkaar komen dan worden jullie samen 1 zolang dat niet zo is blijft dit gedoe zo doorgaan.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik denk dat je op de goede weg zit, maar het kost gewoon wat tijd. En bepaalde twijfels kunnen altijd terugkomen, we zijn immers maar mensen. Maar de zekerheid zal toenemen, op een gegeven moment zul je soort van rust vinden. En die rust en innerlijke zekerheid zullen er dan zelfs zijn als je rationeel twijfelt.
(Onbekend)