Q1345 Vertrouwen verloren in mijn tweelingziel?

Onbekend

Ik ben vorig jaar in februari mijn TZ tegen gekomen. en we hebben een prachtig jaar gehad. echter ben ik de laatste tijd het vertrouwen verloren in de oprechtheid van mijn TZ. het voelt zo erg dat ik bijna niet van mijn ego kan winnen. de pijn is bijna niet te verdragen. we hebben gezegd dat we afstand nemen om tot onszelf terug te komen, maar dit heeft mijn gevoel alleen maar erger gemaakt. mijn gevoel van wantrouwen liegt toch niet?? het gevoel komt heel sterk door ik wil graag dat alles weer wordt zoals het was maar volgens mij komt dat nooit meer… wie heeft hier ervaring mee?

Antwoord 1
Heel herkenbaar ,mijn TZ ken ik nu vanaf 2011 met dikke ups n downs .Laatst had ik het contact verbroken omdat ik heel veel hoorde over dingen die hij over mij heeft verteld tegen anderen.Wat ik in vertrouwen tegen hem heb verteld.Ook zou hij gaan scheiden met zijn vrouw en ineens is alles koek en ei daar?.Erste hier is ook het wantrouwen ,mij eigenlijk verraden heeft.Werd daarbij wel een stuk van vorige levens geraakt voelde ik.Heb vorige week na hem een maand niet gezien te hebben,een gesprek met hem gehad.Eerst voelde het wel okee maar inmiddels zit ik ook weer in een wantrouwen fase en heb ik zoiets van ‘weet je je zoekt het maar uit.Waarom alles zo vaag soms is en onduidelijk irriteerd me ook.Elke keer als ik ruzie heb met hem geeft het universum mij 3 keer per dag zijn naam ,tweelingdingen en noem maar op ,maar hij zal het nooit zeggen wat ik voor hem ben.Lijkt soms een eenzijdig iets,en dan twijfel ik weer als ik word dood gegooit met zijn naam ed.Vraag me d! an af of hij ook tekens krijgt ed? en later denk ik dan weer van ‘waarom zegt hij nooit iets.Had hem wel geraakt laatst zei hij by the way.Maar hoe hij nu opeens weer met zijn vrouw is?dat snap ik echt totaal niet.Lijkt wel alsof zijn vrouw een muur is om zijn liefde voor mij niet durft te vertellen.Mijn vertrouwen is overigens ook weg.Zo goed als helemaal ,ik geloof hem niet meer,voelt dat hij liegt ,dingen achter houdt etc.Maar nu heb ik me 2 dagen afgesloten weer puur omdat ik denk ‘heb hier niks aan :).Sterkte lieverd ,alleen twins herkennen dit zo ook ik dan helaas.gr.
(Onbekend)

Antwoord 2
Als jullie twins zijn kan dit de periode zijn van aantrekken – afstoten. De eerste paar jaren in tweelingzielliefde zijn vaak de zwaarste, alles komt voorbij. Ik begrijp dat het nu misschien mag lijken alsof het nooit meer beter wordt, maar geloof me, als jullie tweelingzielen zijn, is dit alles waarschijnlijk nog maar het begin. Het kan nog alle kanten op, het is een weg van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, dus een traditioneel ‘happy end’ kan niemand beloven, maar alles is mogelijk.
(Onbekend)