Q1342 Gay zielsliefde?

Onbekend

Mijn intuitie zegt dat ik mijn zielsliefde ontmoet heb. Nu is het alleen zo dat hij in het verleden een relatie met n vrouw heeft gehad, daarna bi geworden is en nu overtuigt gay is. Vraag me af of het mogelijk is?

Antwoord 1
Ik denk dat dit zeker kan. Sexualiteit is wellicht een belangrijk onderdeel van ons mens zijn, maar onze ziel gaat verder dan dat en deze denkt niet in hokjes. Bovendien zijn niet alle zielsliefdes sexueel/romantisch.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja, is mogelijk. Zielsliefde staat los van seksuele aanleg. Soms zijn zielsliefdes familieleden, dat kan ook. De diepe band die je met de ander voelt, heeft natuurlijk wel veel met liefde te maken. Een soort liefde waar stellen diep in hun hart naar streven en die daarom vaak met seksuele paren geassocieerd wordt. Maar die liefde kan dus los staan van seks, staat er zelfs vaak los van. Het is op zielsniveau en kan je kind, vriend, lerares of buurman zijn enz.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik ben een vrouw die zich androgyn voelt op seksueel vlak. Dus mijn androgynie speelt zich in mijn gevoelsleven en -wereld af en is niet perse aan mijn uiterlijk te zien. Ik duidelijk een mannengezicht en een vrouwengezicht. Mensen reageren dar ook zeer sterk op. Vooral mannen. Ik voel me geen bi-seksuele vrouw, of transgender. Mijn mannelijke kant voelt voor mij (bijna) even groot als mijn vrouwelijke kant. Ik voel me niet aangetrokken op seksuele eigenschappen van een mens zoals bepaalde uiterlijkheden. Ik val op een mens op zichzelf. een persoon waarvan het geslacht er toevallig bij komt. Best raar nu ik er bewust mee bezig ben merk ik. Door mijn relatie’ met mijn Twinsoul, die een hetero vrouw is en samen woont met haar vriend, zijn de mannelijke en vrouwelijke kanten in mij veel meer naar voren gekomen om in balans te komen. Dit blijkt echt een soort Ying Yang effect in één (mijn) lichaam. Voor mij is het dan ook geen probleem dat mijn Liefde ook een vrouw is. Zij haalt met haar energie alle seksuele driften en verlangens in mij naar boven en die zijn zowel mannelijk in passie als vrouwelijk. Ik weet niet hoe de (seksuele) aantrekkingskracht voor haar is. Ik denk verwarrend,lastig omdat het, anders dan bij mij, nergens bij of in past in haar leven. Aan de andere kant kan ik niet eens kiezen of ik met een man of een vrouw een relatie zou willen, mocht ik daar ooit ruimte voor voelen na deze heftige liefdeservaring.
(Onbekend)