Q1341 Nieuw en onzeker?

Onbekend

Ik ben sinds kort bezig met spiritualiteit. Dit door heel heftig contact, vooral emotioneel, met een man. Ik ben nog zodanig in war van deze ontmoetingen dat ik zoek naar antwoorden. Misschien zit ik hier helemaal verkeerd. Al zegt alles in mijn lichaam van niet. Als ik het contact vergelijk met verhalen over zielstweelingen krijg ik een ooooh moment. Het zogezegde kwartje dat valt. Het enige wat ik niet heb en waar iedereen het zo over heeft,is de telepathische kant. Kan iemand mij uitleggen wat dat precies inhoudt? Ik heb me nooit met dit soort dingen bezig gehouden. Ik voel wel dingen, weet dingen, maar weet niet waar ik het moet plaatsen. Ik kan bijvoorbeeld ineens, terwijl ik dus ergens geconcentreerd mee bezig ben, een heel warme gloed over me heen krijgen (alsof je verliefd/zenuwachtig bent) en dan schiet hij ineens door mijn hoofd. Of dat ik ineens schrik en 2 seconden later zie ik ineens ergens zijn naam?!? (die zie ik trouwens heel vaak de laatste tijd) Heel raar allemaal. Moet er ook bij zeggen dat we ondertussen al een hele tijd geen contact meer hebben, echter die gevoelens (?) vervagen niet. Ik snap niet wat er allemaal gebeurd.

Antwoord 1
Ik zou er niet teveel over nadenken, ieders ervaringen zijn uniek en zeer persoonlijk. Sommigen hebben een duidelijk telepatisch contact -soms is het moeilijker te duiden. Het is niet hetzelfde als een directe ‘lijn’, maar het kan soms in de buurt komen. Je kunt dingen letterlijk opvangen, maar ook bv. emoties ervaren die niet de jouwe zijn. Het zijn in ieder geval vaak momentopnames. De ervaringen die je beschrijft zijn ook al heel sterk voor jou, in de loop der tijd zul je waarschijnlijk nog meer ervaren. Sterkte!
(Onbekend)