Q1340 Afstand?

Onbekend

Ik heb geen aards contact met mijn Twin en ik zie hem ook nooit, maar soms word ik door hem overspoeld, ik voel me plotseling ondergedompeld in zijn aura, zijn ziel, in hém. Ik kan hem plotseling zomaar (aan)voelen, dat overkomt me, het komt als het ware in golven. Maar de laatste tijd voelt hij verder weg als normaal, het voelt alsof hij afstand neemt. Alsof ik aan het begin van een weg sta en hij aan het andere eind. Hij voelt niet meer zo dichtbij. Herkent iemand dit gevoel misschien en zo ja, had ik graag meer uitleg gehad, want dit is voor mij nog vrij verwarrend.

Antwoord 1
Ik herken dat zei is dan bij mij in de buurt dat kan met de auto zijn of dat ze daar in de buurt net toevallig loopt. Als wij elkaar tegen komen om elkaar te doorkruisen op de route dan kom ik meteen weer bij haar in een droom terecht. Onze aura`s komen dan door elkaar heen denk ik.
(Onbekend)

Antwoord 2
Waarschijnlijk is dit de eerste keer dat je zielsliefde afstand neemt? Ik kan me voorstellen dat dit verwarrend is. Het is een oefening in loslaten. Wees gerust, niets is definitief, je zult het omgekeerde ook weer ervaren. Probeer rustig te blijven en probeer liefde te ‘zenden’. Je zielsliefde neemt afstand vanwege persoonlijke redenen, het heeft niets met jou te maken. Sommigen mensen beschermen zich als ze iemand lange tijd niet zien, dus dat kan in jouw geval bv. een reden zijn. Het is soms zwaar om vertrouwen te hebben als je iemand niet meer ziet of spreekt. Sterkte!
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik herken ook heel duidelijk wat jij omschrijft als ondergedompeld voelen in de energie van je zielenpartner. Ik heb dat in de beginfase zeer sterk gehad. Nu gebeurt dit samenkomen wat rustiger. Meestal als ik even niet bewust in mijn gedachten in de connectie ben. Bijvoorbeeld in de wachtkamer van de huisarts of tijdens een etentje met vrienden óf even helemaal gefocust ben op mezelf. Dan komt soms ineens een versmelting van energieën die ik voel in mijn hele zijn. Enorme rust en tevreden kalmte met daarbinnen een intens gevoel van liefde in mijn onderste chakra’s en vooral rond mijn hartstreek. Ik vind dat een intieme ervaring die ik alleen volledig toe laat als het kan. Als ik alleen ben. Op de momenten dat ik niet alleen ben, voel ik de samensmelting in mijn keel en en kruinchackra. Dan zeg ik even liefdevol ‘hey’ Ik dat ze mij op haar manier wil laten voelen dat ze aan me denkt. Ook denk ik dat ze oppikt dat ik afgeleid ben en het gezellig en fijn heb. Dan is het sterker. Ik ook haar energie ook sterk op als zij het super fijn heeft. Ik weet dan soms ook waar ze is op dat moment. Hoe dat kan weer ik niet, maar ik krijg korte flitsen van beelden van het evenement waar zij dan is. Het is jammer dat je hier niet met elkaar over kunt praten. Maar ik ben al blij met de telepathische gesprekken die we hebben. Daarin delen we eigenlijk meer dan we in woorden zouden kunnen doen. Dus geniet van de momenten dat je partner bij je is en als hij verder weg voelt, ga je meer je eigen gangetje. Dan ineens is hij weer all over the place omdat hij ook het contact mist
(Onbekend)