Q1336 Verdrietige ziel?

Onbekend

Ik heb al verschillende keren meegemaakt dat mijn ziel zit te huilen.We hebben elkaar losgelaten en komen elkaar niet meer tegen maar ik voel haar wel elke dag nog in mijn systeem. Herkent iemand dit?

Antwoord 1
Misschien huil je wel zelf, omdat je haar mist. Of – als jullie écht heel close zijn qua ziel – huilen jullie samen. Of je vangt inderdaad op dat zij huilt. Het kan van alles zijn, maar het geeft in elk geval duidelijk aan dat jullie close zijn. Waarom zoek je haar niet eens op? Dit soort tekens kan wijzen op een voedingsbodem voor diepe vriendschap. Zulk soort vriendschappen zou ik hier op aarde zeker koesteren, die zijn kostbaar.
(Onbekend)

Antwoord 2
Kijk heel diep in jouw hart. Wat wil je het liefst? Vrede met haar sluiten ja of nee? kies voor vrede en richt je aandacht alleen op vrede en op den duur beide zielen gaan lachen samen of apart. Vergeet niet dat wat jij het meeste voedt groeit. Wat wil je het meeste voeden? Jullie zijn een willen of niet. Het is niet voor niks dat ze nog steeds in je systeem zit en het kan niet als je niet in haar systeem zit. Beide zijn bijzonder.
(Onbekend)

Antwoord 3
En of ik dat herken! Ik zie mijn tz sinds enige tijd ook nog maar heel weinig tot niet, en ik schiet van de ene emotie (heel gelukkig voelen) naar de andere (diep verdriet). Soms huil ik en is het alsof er geen eind aan komt, alsof ik huil voor twee. Alsof ik voor twee mensen voel. Ik heb me afgevraagd of ik hem mis, en ja, soms mis ik hem. Maar vaak voel ik zijn energie ook om me heen. Troost jezelf met de wetenschap dat jouw tz er altijd is. Jullie zijn voor altijd met elkaar verbonden ook al zie je elkaar niet. Mijn tz nam afstand toen hij een nieuwe relatie aanging. Ik kon alleen maar toekijken en zien hoe hij van me weg liep. Maar er komt een dag dat hij terug komt. En voor jou ook!
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik zie mijn tz wel regelmatig en het zit helemaal goed tussen ons. Wij kennen elkaar al heel erg lang en hebben ook al meerdere malen eerder een relatie gehad, wij zijn beide weggelopen en beide stayers geweest. Er is nu meer liefde en diepte tussen ons als ooit tevoren, echt heel bijzonder en mooi. Het maakt me ziels gelukkig. Toch kan ik ook intens verdrietig zijn, verdriet vanuit mijn tenen… weet ook niet waarom
(Onbekend)

Antwoord 5
Mij overkwam pas iets heel wonderlijks. Ik was intens verdrietig en moest ontzettend huilen. Ik denk dat mijn tz dit gevoeld moet hebben want hij nam contact op (na wekenlange radiostilte) en bezocht me dezelfde middag. Ik wist niet wat me overkwam maar ik voelde me in één klap beter, beter dan ik me de laatste maanden had gevoeld. Alsof ik weer een grote stap verder was. Liefde voelde ik, voor alles en iedereen om me heen. En nu, twee weken later voel ik het nog. Mooi hè?
(Onbekend)

Antwoord 6
Mijn tz is ook een andere relatie aangegaan om voor zijn gevoelens te vluchten, dit al de tweede keer, het is soms moeilijk om te geloven dat ie nog terug samenkomt met mij. Ie vlucht altijd, ik heb nu voorlopig geen contact meer met hem, ik laat hem gerust, maar ik lees hier dat ik er toch moet blijven in geloven, geeft me wel moed moet ik zeggen
(Onbekend)