Q1331 Aanrakingen?

Onbekend

Ik vraag me af of je als tweelingziel ook moeite kunt hebben met de aanraking van je wederhelft. Waardoor de een letterlijk rillingen over de rug krijgt en ook letterlijk de ander afstoot op dat moment?

Antwoord 1
Persoonlijk nooit zo ervaren, ik vond het altijd prettig. Lichaamscontact voelde helend. Maar het kan heel heftig zijn, dus het werkt voor sommigen misschien ook weer afstotend omdat het te intens is.
(Onbekend)

Antwoord 2
Weet je zielslief dat je dit voelt? Als dat niet zo is, moet je het echt proberen te vertellen. Ik snap dat dat niet gemakkelijk is, maar als je het blijft verzwijgen, barst binnenkort de bom een keer. Je begrijpt zelf wellicht ook al dit niet zo kan doorgaan, anders stelde je deze vraag hier niet. Probeer er met haar over te praten. Misschien moet je wat afstand nemen, anders ga je er zelf aan onderdoor. Ik weet hoe moeilijk het is om een stap of twee terug te doen, het is immers zo fijn om bij je zielsliefde te zijn. Maar ooit gaat de pijn de bovenhand voeren en dan is het eigenlijk al te laat. Veel sterkte!
(Onbekend)