Q1325 Voor- en nadelen van zielsliefde?

Onbekend

Wat zijn de voor en nadelen voor jou als het te maken heeft met zielsliefde?

Antwoord 1
Lastige vraag! Voordelen, nadelen? Ik vond een zielsverwant en gelukkig vrij aan het begin van het contact vond ik ook deze website. Ik was dus op voorbereid op het loslaten en dat het ging komen, al vind ik het tijd tot tijd best lastig om hem te laten gaan. Voordelen? Ik ben zelf spiritueel zo ontzettend gegroeid. Hij gaf mij iets wat ik nergens anders ooit heb gekregen. Een stukje geluk wat ik van hem (mee) gekregen heb dat, ondanks het contact slechts nog nihil is, ik nog steeds heb. Die speciale band is iets wat ik ontzettend koester. Nadeel? Voorspelbaar maar kan ook niets anders bedenken, het loslaten. Natuurlijk, het liefste wil ik hem regelmatig spreken maar het mocht niet zo zijn. Gevoelsmatig voelt het de meeste tijd goed, af en toe doet het pijn en zou ik hem zo graag terug willen. En dit proces, hoe moeilijk af en toe ook, brengt mij zo, zoveel.
(S)