Q1323 Verbinding met eigen partner weer verbinden… hoe?

Onbekend

Hallo ervaringsdeskundigen hoop ik. Ik ben de partner van iemand die zijn zielsliefde heeft ontmoet hij en ik weten allebeid niet hoe hier nu mee om te gaan …Ik voel me zo aan de kant gezet en zet mezelf ook buitenspel daardoor is de verbinding tussen ons twee ook echt even weg….Gun hem dit en wil ook graag dat hij hiervan geniet zet mezelf daarom ook even buiten…voel me er erg verdrietig onder onze relatie is al 27 jaar goed geweest en we hebben ook echt wel voor hetere vuren gestaan maar dit heeft zo’n grote impact op ons allebeide…pff…ik las net in een antwoord dat ik ze los moet laten en hen liefde moet geven…..Probeer het ook op die manier te doen en maar zien hoe of het gaat lopen maar het voelt niet echt fijn….Kan er ook moeilijk tussen in gaan staan als soort van scheidsrechter ….ik ken zijn zielsliefde ook en mag haar graag zij kan er ook niets aan doen dat het zo gebeurt maar wil graag voor mezelf wat tips om hier mee om te kunnen gaan zodat ik ook gelukkig weer wordt en mijn partner ook en vooral ook samen hier een weg in vinden.

Antwoord 1
Als het echt zielsliefde is zullen ze jou in alles respecteren en jou nooit willen kwetsen. Mooi dat hij open naar je is erover. Dit heb ik zelf nog niet kunnen doen naar mijn partner, al hoop ik dat hij net zo reageerd als jij en er open voor zal staan. Het beste is aan je zelf te werken en zekerder te worden van jezelf en de liefde van je partner naar jou. Dan kan er eigenlijk niks mis gaan, maar makkelijk is het niet nee… sterkte!
(Onbekend)

Antwoord 2
Het is heel begrijpelijk dat je er alles aan doet om hem niet te verliezen. Zelf ben ik ook mijn twin tegengekomen. Toen ik hem in zijn ogen keek, leek het op verliefd zijn. Veel later besefte ik dat het een hele andere soort liefde is wat ik voel. Maar het heeft zich wel erg diep in mijn hart genesteld. Iets dat niet meer verdwijnt. Als een magneet word ik naar de persoon toegetrokken. Het is dan net alsof mijn instinct de overhand neemt. Zijn vrouw deed er ook alles aan om ervoor te zorgen dat we geen contact met elkaar kregen. En dat neem ik haar totaal niet kwalijk. Op een enig moment zullen beide partijen (TZ) zich moeten gaan beseffen dat persoonlijke groei alleen mogelijk is door onafhankelijk van elkaar te kunnen leven. Daar heb ik nog heel veel moeite mee. Maar ik weet dat ik daar sterker door zal worden. Je man zal zich moeten beheersen. Dat is geen makkelijke!
(Onbekend)