Q1321 Pijn genezen?

Onbekend

Kan een tz een pijn die je al heel lang had genezen? IK had ergens chronische pijn in me lichaam voor wel meer dan een jaar. Ik heb hem hier over verteld. Ik zal niet in detail treden maar er is iets gebeurd tussen ons en het lijkt nu of de pijn totaal verdwenen is. Ik kan het nog niet helemaal geloven en ben bang dat het nog terug gaat komen maar de plek voelt heel licht aan en vrij.. kan hij dit gedaan hebben?

Antwoord 1
Alles wordt in liefde opgelost ook pijn.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ten eerste: wat fijn voor je, hoop dat de pijn wegblijft! Vele mensen geloven in magnetiseren en Reiki, dus ik geloof zeker dat dit mogelijk is. Ik heb het zelf nooit meegemaakt, maar voelde me lichamelijk wel altijd beter als ik bij twin was. Maar het was soms tegelijkertijd zo heftig dat er ook allerlei lichamelijke klachten opdoken. En dan weer verdwenen als ik twin zag. Het zal wel energie zijn die zaken losmaakt en soms dus ook een genezende kracht heeft. En misschien voel jij je zelf ook weer zo goed bij je tweelingziel dat er zelfgenezing optreedt.
(Onbekend)