Q1319 Hoe als partner om te gaan met je man die zijn twinziel en soulmate heeft ontmoet en weer heeft losgelaten?

Onbekend

Ik wil graag tips om niet jaloers te zijn op mijn man die zijn twinziel en soulmate heeft ontmoet. Voel als partner er buiten staan al houden wij van elkaar. Als je het niet hebt meegemaakt is het heel mooi maar ook bedreigend als partner. Mijn man is na loslating van zijn soulmate bewust opzoek naar een andere soulmate . Hij noemt dit zijn proces. Wil niet weg bij mij, maar ik vindt het soms zo moeilijk dat ik uit onmacht uit mijn dak ga.Hij is dan zeer boos op mij .Logisch maar.. Niet goed te praten. Hij zou willen dat ik ook zo’n ervaring zou hebben Dit overkomt je toch, Het heeft toch geen zin om te zoeken?(Onbekend)

Antwoord 1
Ik vind dit een heel heftig verhaal, ook best verdrietig eigenlijk. Je man mag blij zijn met zo’n begripvolle echtgenote. Want al heb jij zg. geen zielsliefde meegemaakt, je staat er voor open en wilt tips om nog begripvoller te zijn. (Ik vind je al zeer begripvol.) Ik wil eigenlijk niet oordelen, maar snap niet helemaal waarom je man beweert weer een soulmate te moeten vinden na een soulmate los te hebben gelaten? Misschien zou hij zich meer op jou en jullie huwelijk moeten richten. Ik geloof in zielsverwanten en tweelingzielen, maar ik geloof ook ‘love the one you with’. Hij kiest er immers bewust voor om met jou getrouwd te zijn. En een soulmate vind je inderdaad niet zomaar, je kunt er niet naar zoeken, het overkomt je inderdaad. Daar heb je helemaal gelijk in. Dat geldt voor jou, maar ook voor je man. Als hij weer een soulmate zou tegenkomen, het zij zo – maar om nou te wensen dat jij er ook eentje tegenkomt, tsja. Een zielsverwant/soulmate ontmoeting is vaak ! wat onbezwaarder dan een ontmoeting met je tweelingziel, maar ik zou het toch niet iedereen toewensen. Persoonlijk zou ik bv. de ontmoeting met mijn tweelingziel nooit gemist willen hebben, maar de nasleep was en is met tijd en wijle bijna letterlijk hart – en zielsverscheurend geweest. Dus die kant zit er ook aan vast. Ik wens jou en je echtgenoot veel sterkte en liefde & geluk toe.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik wil graag even iets rechtzetten na het lezen van jouw verhaal. Een soulmate wordt heel vaak verward met het begrip tweelingziel maar het zijn twee wezenlijk verschillende dingen. Een soulmate is iemand die op zielsniveau bij jouw groep hoort, iemand die heel vertrouwd voor je voelt, op gelijk niveau met je zit. Dat kan je partner zijn op wie je ooit verliefd werd, of een goede vriend, of iemand anders. Een tweelingziel echter heb je maar één en niet iedereen ontmoet deze. Pas als je er klaar voor bent (spiritueel) ontmoet je je tz of ontdek je wie het is. Dan begint er een heel proces en loslaten is daar inderdaad onderdeel van. Zielsliefde leert mensen wat onvoorwaardelijke liefde is, en als tweelingzielen samen komen kunnen zij de wereld naar een hoger plan tillen. Ze stralen samen zoveel energie uit dat ze bergen kunnen verzetten. Het klopt niet wat je man beweert; hij kan niet op zoek naar een nieuwe soulmate als hij met soulmate een tweelingziel bedoelt. Want die is er maar 1.
(Onbekend)

Antwoord 3
Het heeft zeker geen zin om op zoek te gaan. Het tegenkomen van een soulmate overkomt je.Ik denk dat je man verslaafd geraakt is aan het enorme gevoel van “houden van”. En dat wil ie nu weer, maar dan moet ie wel zo eerlijk zijn om jou los te laten. Of je kiest voor de één of voor de ander. En dan nog wat….het is in de meeste gevallen NIET de bedoeling om een relatie aan te gaan met je soulmate. Vooral niet als je nog in een aardse relatie zit (tenzij die relatie al gedoemd was te mislukken). En wat mij heel erg stoort: je man boos op JOU ?? Wel heel erg egoïstisch. Het overkomt jou ook en dat is heel erg moeilijk voor partners. Sterkte en kom een beetje voor jezelf op hè?
(Onbekend)