Q1318 Snap het niet meer?

Onbekend

Mijn tweelingvlam ontkend opeens alles ,hij weet dat ik gek op hem ben en hij heeft me hiervoor nog nooit laten voelen dat het niet wederzijds is.Integendeel.Alleen na een gesprek met hem is er ineens niks .En is het allemaal alleen maar mijn gevoel en voelt hij niks voor me.Mijn gevoel en hoofd kloppen niet meer samen.Kreeg zijn naam tig keren en alles over tweelingen .De laatste twee maanden krijg ik bijna niks meer.Geen aanwijzingen van het universum of whatever.Ik ben enorm in de war en merk dat ik nu alleen maar bezig ben hem energetisch af te maken.Ik ben boos en gekwetst en ook heeft hij aan iedereen doorverteld wat ik voor hem voel.Hij heeft me nu tot op het bot vernederd en tolereer niks meer besef ik.Ik ben zo boos en gekwetst dat ik nu in alle staten ben en dat mijn duisternis ineens ontzettend sterk weer is.Vandaag voelde ik van alles van zijn kant ,mijn stuitje brand als een gek en mijn hele kundalini.Maar wil echt niks meer van hem weten en ben echt in! staat hem aan te vallen.Ik kan op dit moment niet bepaald rustig worden hij heeft en hij speelt met mijn gevoel.ik weet hoe close hij met me is en dat anderen het voelen en vervolgens voelt hij nu opeens niks?wat kan ik hier tegen doen?zelf heb ik het gevoel dat het komt door zijn vrouw.Maar hij liegt houdt achter en kan hem niet vertrouwen blijkbaar omdat hij alles door kletst.Wat kan ik in deze situatie doen.Want of ik zit in een fase dat ik verlang naar hem en de hele dagen zou willen vrijen en nu ben ik in staat hem hetzelfde verdriet en pijn te willen laten voelen met als hoofdzaak ‘hem afmaken’ dus iemand tips?(Onbekend)

Antwoord 1
Oei. Dit is een hele lastige situatie. Ik kan merken dat je verwart en erg boos bent. Je moet eerst proberen die woede ietwat los te laten. Je doet jezelf en je tweelingziel er geen plezier mee. En daarna moet je wat afstand nemen en de situatie als geheel wat los proberen te laten. Misschien heb er wat tijd voor nodig, dat is niet erg. Je mag de boosheid best voelen, maar laat je niet meeslepen. Je schrijft dat hij een vrouw heeft en liegt/bedriegt, ai, nog een reden om wat afstand te nemen. Zeker als deze man jouw gevoelens tegenover anderen belachelijk maakt. Als dat zo is, moet hij nog VEEL leren, hij moet nog veel groeien in dit leven, tweelingziel of niet. Hij zal dit zelf moeten doen, want jij moet eerst alle woede loslaten en helen. Je bent erg gekwetst. Hij kan best zo gehandeld hebben uit pure angst, dat is mogelijk, maar loslaten blijft belangrijk. Als deze persoon echt jouw tweelingziel is, is jullie verhaal waarschijnlijk nog niet klaar. Maar ik zou op ! dit moment afstand houden vanwege: A) Zijn gedrag en B)Hij is getrouwd. Schuldgevoel & angst kan veel vertroebelen, dus je moet alles tot rust laten komen nu. Maar ten eerste jezelf. Niet gemakkelijk, je zal even door moeten zetten, geen contact en er even wat tijd overheen laten gaan. Daarna kun je de situatie opnieuw beoordelen. Geef het bv. een half jaar. Heel veel sterkte met het loslaten.
(Onbekend)

Antwoord 2
In één woord: ANGST. Dat is wat hij nu voelt en hij wil keihard van alles wegrennen. Laat hem maar, dit hoort erbij. Jij bent beslist niet gek, alle tekens die je kreeg en het weten dat hij het is; het klopt allemaal. Maar hij is er nog niet klaar voor. Mijn tz doet hetzelfde. Maar ik heb hem losgelaten. We zien elkaar zelfs niet vaak meer. En het is goed zo. Ik heb er vrede mee, en voel dat ik hem op die manier vooruit help. Probeer je boosheid los te laten, gooi het eruit, schrijf het op, verbrand het daarna, schreeuw, wat dan ook. En zorg dan dat je je eigen kracht hervindt en hem loslaat. Dan komt hij het snelst bij je terug! Liefs.
(K)