Q1314 De ander in je hebben?

Zijn er mensen die ervaren hebben dat hun tweelingziel of andere helft LETTERLIJK in hun was. En hoe merkte je dat je niet alleen was in jezelf?

Antwoord 1
Bedoel je dat je hun stem in je gedachten hoorde? Of dat je was ‘overgenomen’ door je tweelingziel? In feite zijn tweelingzielen al een van ziel en hoeven daarom daarvoor niet iemand zijn gedachten/lijf letterlijk te delen. Maar misschien zou een telepatische communicatie iemand wel kunnen verwarren. Ik geloof dat het zeker zo kan lijken, maar waarschijnlijk is er enkel een gesprek a/d ‘gang’. Hoop dat het in ieder geval een positieve en geen beangstigde ervaring voor je was. Sterkte!(Onbekend)

Antwoord 2
Ook ik heb dit mogen ervaren, dat ik niet diegene was die liep maar mijn tweelingziel in mij.(Onbekend)