Q1311 Na al die tijd?

Nadat ik mijn tweelingziel had ontmoet is mijn leven totaal ontspoord. Omdat ik in die tijd ook veel drugs gebruikte werd het me allemaal teveel en werd ik zelfs opgenomen. Toen ik daarna meer en meer mezelf weer moest hervinden omdat ik mezelf totaal kwijt was geraakt ben ik haar vergeten. Nu ik weer wat steviger in het leven sta komt ze meer en meer terug in mijn gedachten en gevoelens. Op haar faceboek zag ik dat ze een leuke jongen heeft leren kennen. Nu vraag ik me af ..is het normaal dat ik blij voor haar ben en dat ze een goede keuze heeft gemaakt? Dit terwijl ik eenzaam en vaak verdrietig ben. Ben benieuwd naar het antwoord?

Antwoord 1
Ja, ik vind het normaal. Tweelingzielen kunnen soms heel blij zijn dat een helft een stabiele, liefdevolle relatie heeft. Vooral als ze zelf nog niet klaar zijn voor een relatie of inzien dat zij niet bestemd zijn om een romantische verbintenis aan te gaan. Wat misschien in jouw geval ook opgaat. Ik herken het. Maar ik ben blij dat je zo’n onvoorwaardelijke liefde voor haar voelt na zo’n heftige tijd. Sterkte!(Onbekend)