Q1310 Droom, laat hij mij los of ik hem?

Onbekend

Ik heb al veel over hem gedroomd, vaak hele fijne dromen. Hij neemt nu afstand van me. Het doet pijn, heel veel pijn maar ik weet dat ik voorlopig ook geen contact moet opnemen want het is even teveel allemaal. Nu droomde ik vannacht dat ik hem kwijt was en aan het zoeken. Terwijl hij normaal, als ik over hem droom er wel gewoon is. Nu was hij er dus niet en zocht ik hem. Wat kan dit betekenen?

Antwoord 1
Erg herkenbaar. De dromen zijn eigenlijk erg duidelijk – je zoekt hem en hij is er niet. Je verstand in het dagelijkse leven weet wel dat hij afstand heeft genomen en dat je hem beter even met rust kan laten – maar je onderbewuste heeft geen boodschap aan het verstand. Het vertaalt je onderbewuste angst om hem los te laten/kwijt te raken in deze dromen. Ik heb mijn tweelingziel vaker gezocht of kon hem niet bereiken, was te laat etc. Het zijn allemaal angsten die zich manifesteren in dromen. Maar je tweelingziel is altijd bij je, dus laat je dromen je niets wijsmaken. Maar ze voelen soms erg rot. Schrijf ze op, denk er even over, maar leg ze dan naast je neer. De mooie dromen zullen altijd weer terugkomen. Sterkte!(Onbekend)

Antwoord 2
Bedankt voor je antwoord! Nog geen paar weken later is hij heel intens bij me geweest (aards) we zijn weer helemaal verbonden. Ik ga hem ook weer zien al kan dat wel even duren. Echter tot die tijd probeer ik mijn dagelijks leven weer rustig voort te zetten en zo gelukkig mogelijk te zijn en zo goed en lief mogelijk voor mijzelf te zijn.
(Onbekend)

Antwoord 3
Dit is heel raar…Ik had precies hetzelfde Ik ben degene van 1262 en heb ook een soortgelijke droom gehad in de periode dat het zo stil was tussen ons. Inmiddels hebben wij ook weer (aards) contact en ook bij ons was, en is dat, dat ongekend intens. Ook wij zijn weer helemaal verbonden en ook ik probeer mijn dagelijkse leven voort te zetten omdat in ons geval de situatie het nu niet toelaat alleen naar ons eigen gevoel te luisteren en daar naar te handelen. De gebeurtenissen afgelopen jaar hebben ons geleerd dat het beter is er ons hoofd een beetje bij te houden. We zien elkaar inmiddels sinds een paar maanden met enige regelmaat maar houden tussentijds afstand. Ik ben dolblij en heel dankbaar dat hij weer terug is in mijn leven is maar toch merk ik dat ik het ook moeilijk vind en zelf ook nog veel heb om over na te denken. Ik probeer het de ruimte te geven die we nodig hebben. Ik heb het idee dat jij in een soortgelijke fase zit(?) Good luck!
(I)

Antwoord 4
Ja daar lijkt het op ik ben ook bijvoorbeeld van 1296.. en juist op het moment dat ik er volledig klaar mee ben komt hij drie dubbel zo hard terug.. ik geniet er nu maar van maar ik weet dat het zo weer anders kan zijn, het is ook dubbel want ik zit zelf al in een relatie met iemand anders die ik niet kwijt wil. Ik geloof er in ieder geval echt in want ik weet gewoon wanneer ik een bericht krijg van hem, zelfs als ik mijn telefoon niet bij me heb. Ik voel het gewoon. En ik voel dus ook wanneer ik hem met rust moet laten en naja het is te raar! Jij ook sterkte jou verhaal speelt al lang die van mij pas een paar jaar.
(Onbekend)