Q1309 Ontmoeting in gedachten?

Onbekend

Ik was laatst de hond aan het uitlaten in het bos, wat ook de plek is waar ik veel over mijn TZ en mijzelf nadenk. Ik was aan het praten met mijn familie, en mijn gedachten dwaalden daarna af naar hem. Het voelde als een botsing. Ik voelde zijn energie, alsof we botsten in mijn hoofd, zoals: “hé, ik dacht net aan je!” “Ja ik ook aan jou!” Herkent iemand dit misschien?

Antwoord 1
Ja hoor, ik herken dit. Waarschijnlijk een vorm van telepathisch contact. Zie het als een mooie ervaring, het is heel bijzonder en tegelijkertijd heel gewoon voor tweelingzielen. Geniet ervan en maak nog veel mooie wandelingen!(Onbekend)

Antwoord 2
Hoi Jeroen, Ik herken deels je verhaal. Dat steeds meer wegduwen heeft de persoon met wie ik een verbinding heb ook gedaan. Ik trok ook de veel an haar uit angst om het contact kwijt te raken. Ik overspoelde haar met mijn aandacht en liefde terwijl zij in een heel andere bewustwordingsfase zat. Voor haat was de diepe verbinding vooral verwarrend en brangstigend. Dat zie ik nu meer dan toen. Ik liet me destijds meeslepen door mijn storm van liefde. Te heftig natuurlijk. Voor mij was het ook een zeer verwarrende periode. Maar door niet genoeg rekening te houden met haar grenzen door toch weer contact te zoeken enzo, heeft ze mij volledig geblockt. Dat is nu bijna een jaar geleden. Nog steeds kan ik geen contact met haar zoeken via sociale media. Dat heeft mij echter enorm geholpen bij mijn eigen loslaat proces. Ik kwam zo veel sneller en dieper bij mijn eigen kindspijn die erg diep zit. Ik ben nu dankbaar dat mijn soulmate de kraan heeft dicht gedraaid anders was het wel op een later mom ent gebeurt. Ik had met al die bagage bever een gezond vrij contact kunnen hebben laat staan behouden. Dat weet ik nu, nu ik dus zeeën van rust heb gekregen in deze kwestie als beloning voor het zwoegen en ploeteren met mijzelf de afgelopen maanden. Mijn advied is dus;blijf zo veel mogelijk bij jezelf. Dat zij altijd in je gedachten is niet je voort lief nemen. Respecteer haar grenzen en zoek voorlopig geen contact. Zij komt vanzelf weer dichter naar je toe. Fysiek of energetisch. En dat is allebei fijn. Succes(Linda)