Q1308 Wat vinden jullie?

Onbekend

Ik kom uit een relatie van bijna tien jaar, een relatie waarbij ik helemaal niet tot mijn recht kwam. Mijn ex heeft mij op zoveel punten slecht behandeld. Tijdens de relatie zei ik tegen mezelf dat ik dit niet verdien, ik verdien een man die oprecht van me houdt en oprecht bij me wil zijn, samen een leven opbouwen. Een man die dezelfde interesses heeft als ik, dezelfde normen en waardes.Nadat deze relatie verbroken werd, kreeg ik ruim een jaar later een droom, ik droomde over een man waarmee ik had afgesproken. Ik voelde me zo fijn en veilig bij hem. Twee weken later leerde ik een man kennen, hier op aarde. Wow, er was direct een klik, aantrekkingskracht was zo heftig, nadat we elkaar de eerste keer zagen, wist ik direct, dit is de man die ik voor ogen had, de man waarover ik gedroomd heb. Onze band was enorm sterk. Na een aantal keren afgesproken te hebben, werd het intiemer tussen ons, liefdevol, teder, enorme intense kusjes en liefde gaven we elkaar. We waren er allebei over overdonderd en deze liefde die we hebben mogen voelen en ervaren heeft ervoor gezorgd dat we het transformatieproces zijn ingegaan.Aantrekken en afstoten, enorm. We hebben elkaar zo hoog zitten, maar hij begint steeds afstandelijker te worden en zwijgt. Waarop mijn reactie steeds is dat hij me dan met rust moet laten. We trekken elkaar aan door te vertellen wat we voor elkaar voelen en tegelijkertijd stoten we elkaar weer af. Ik weet dat hij nog veel moet afsluiten en dat hij er niet klaar voor is, maar hij kan me ook niet los laten. Ik kan hem hierbij niet helpen, ik kan naar hem luisteren en veel kracht en liefde sturen, maar ik heb mijn pad bewandeld met de nodige problemen, dit is zijn pad die hij moet belopen, om alles af te sluiten en aan zich zelf te gaan werken. We hebben elkaar nu twee weken niet gesproken. Ik mis hem ontzettend, ik droom vaak over hem. In mijn dromen geeft hij me opnieuw die tedere kusjes. Hij zit helemaal in mijn systeem. Letterlijk! Iedere minuut en secondes. Ik voel zijn pijn, ik voel wanneer hij aan me denkt, dan wordt mijn hart onrustig en gaat sneller kloppen. Ik zie overal zijn voor en achternaam. Ik word regelmatig wakker met liedjes in mijn hoofd die ik eigenlijk niet luister, maar dan wel. Ik luister naar de tekst en krijg kippenvel, omdat er betekenissen inzit.Wat vinden jullie hiervan? Ik heb nog nooit zoiets bijzonders mogen ervaren.

Antwoord 1
Ik vind het een prachtig verhaal en ik herken er veel in. En omdat ik weet dat ik een tweelingzielliefde mag ervaren, denk ik dat de kans groot is dat deze man jouw tweelingziel is. Maar als dat zo is, voel je dat zelf zeker ook wel. Ik denk dat loslaten voor een tijdje een goed idee is, tijd is niet belangrijk, hoe moeilijk dat soms ook is. Met tweelingzielliefde zijn uitkomsten niet af te dwingen en conventionele relaties zijn vaak niet gemakkelijk of soms zelfs onmogelijk. En dat doet pijn. Ervaar het simpelweg. Ervaar de bijzonderheid. Ervaar de pijn. Loop er niet voor weg. Dit is jouw eigen unieke ervaring. Een hele speciale liefde, het is ook een persoonlijk proces. Hoop dat alles meer dan goed zal komen. Veel sterkte!(Onbekend)

Antwoord 2
Dank je wel voor je reactie! Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en nog steeds zitten we in dezelfde situatie. Hij wilt niet toegeven noch laat hij mij gaan. Hij is mijn tweelingziel, dat is zeker. Dromen over tedere kusjes heeft hij ook gehad… Misschien waren we wel echt samen in die droom. Ik ben de stayer en hij is de runner… Mijn leven is op zijn kop gezet, ik voel me zwaar en mijn energie raakt op. Goed voor mezelf zorgen, maar ik heb nergens behoefte aan… Alleen aan hem. Rustig blijven en hem de tijd geven. Hopelijk snel, heel snel… (Onbekend)
A

ntwoord 3 Dat het je TZ is zal ik niet zo makkelijk als buitenstaander zeggen. En als jezelf ervan overtuigd bent is dat waarschijnlijk je eigen EGO die je van je echte TZ afhoudt. Kusjes in dromen zijn geen TZ tekens, dat kan maar kan ook een soulmate, karmische relatie of een near twin zijn. Zolang jij nog steeds heel heftig op jullie verbinding reageert en er gefrustreerd van kan raken of pijn ervaart dan ben jezelf nog niet in staat om aan deze liefde te voldoen. Wanneer je de ander daadwerkelijk zonder pijn kan laten gaan ben je in staat om echte onvoorwaardelijke liefde toe te staan. Vaak zul je dan tot de conclusie komen dat diegene een ziel is die dicht bij je staat, maar zeker niet je TZ is. Ik heb ze in mijn leven ontmoet, de tz, de near twin, de karmische relatie en de soulmate. En mijn TZ is niet diegene waar ik het meest bij voelde, de tekens het duidelijkst waren. Ik werd bewust op een zijspoor gehouden door het universum, omdat mijn TZ gewoonweg te jong was om een relatie mee te hebben. Nu ze dat bijna niet meer is, verlaat ik steeds meer mijn near twin en kom dichter bij mijn TZ. Gewoonweg je eigen leven leven, dan komen de antwoorden vanzelf!(Onbekend)