Q1307 Ik begrijp er niks van?

Onbekend

1307 Ik begrijp er niks van?

Ik begrijp hem niet, we zitten nu in het aantrekken en afstoten proces. Hij vindt mij een aantrekkelijke, interessante, lieve vrouw. Ik zet een stapje dichterbij en hij 2 stappen terug. Hij zegt dat ik in zijn ogen bijzonder ben, ik heb zijn hart geraakt. Ik zet 2 stappen dichterbij en hij weer 3 stappen terug. Ik ben steeds duidelijk, geef mijn grenzen aan, hij is stil, zwijgt. Een week later begint het weer van voren. Ik wil het begrijpen, ik kan het begrijpen, maar het doet pijn om steeds afgewezen te worden. Ik zie hem in mijn dromen, hij geeft me een tedere kus. Ik sta in de supermarkt en krijg krampen uit het niets, hij is ziek geweest. Ik voel zijn pijn. Waarom? Waarom voel ik zoveel voor hem en waarom denk ik iedere minuut aan hem. Hoe lang moet ik wachten? Wat moet ik doen?

Antwoord 1
Niemand kan helaas antwoord geven op de waarom vraag voor jou. Ik weet dat al die vragen door je hoofd gaan en dat is ook niet erg. Maar je zelf moeten beslissen hoelang je wilt wachten en wat je wilt doen. Probeer in ieder geval zoveel mogelijk door te gaan met gewoon leven. En uit je gevoelens als het allemaal teveel wordt. Stop ze niet weg. Je zult door deze ervaring heen moeten. Als deze persoon een zielsliefde is – zeker als het hier een tweelingziel betreft, is hij niet zomaar uit je leven verdwenen. Wat er ook gebeurt, hij zal altijd een deel van je uitmaken. En daar kun je als tweelingziel helft meer leren omgaan. Veel licht en liefde voor je.(Onbekend)