Q1306 Mijn zielsliefde gaat dood?

Onbekend

Sinds een jaar of 3 weten we van deze liefde voor elkaar. We spreken elkaar elke dag, zijn elkaars steun en toeverlaat, rots in de branding (geen partners). Sta met hem op en ga met hem naar bed. En nu is hij ziek. En gaat dood. Als ik er al aan denk word ik gek. Hoe moet ik hier in godsnaam mee omgaan?

Antwoord 1
Wat vervelend voor je. Het eerste wat bij me opkomt is dat je contact met je zielsliefde kan houden als die dood is. Dat bedoel ik puur als troost, dat die dan nog in de buurt is. Zielscontact vergaat niet. Misschien helpt dat wat. Sterkte.
(Onbekend)

Antwoord 2
Dat is heel verdrietig en pijnlijk! Maar tegelijkertijd is het ook zo dat tweelingzielen elkaar nooit kwijtraken, zelfs niet door de dood. Dat is maar een tijdelijke scheiding. Jij kunt hem nu veel steun en troost geven, je mag hem begeleiden op zijn weg uit dit leven, dat is een heel mooie maar ook zware taak. Niets gebeurt zomaar. Weet dat hij straks vanuit de andere wereld altijd bij je zal zijn, net zoals hij nu is.(Onbekend)

Antwoord 3
Ten eerste wil ik even zeggen dat ik het verschrikkelijk vind voor jou en je zielsliefde. Ik weet natuurlijk niet wat er precies a/d hand is en wat het proces zal zijn, maar ik hoop dat jullie hier samen bewust doorheen kunnen gaan. En in betrekkelijke positiviteit.Woorden zijn maar een schrale troost, maar ik geloof persoonlijk dat echte zielsliefde het aardse leven overstijgt. Dat betekent niet dat dat het gemakkelijker maakt, maar wel dat je lief er nog steeds zal ‘zijn’ voor je na zijn/haar heengaan. Enkel niet meer tastbaar. Maar het lijntje zal niet breken. Ik hoop dat je dit ook zo zult kunnen ervaren, ik wens jullie alle sterkte en liefde toe. Hoop dat je er goed doorheen zult komen. Het betekent geen einde, het is een transformatie, jullie zullen elkaar weer ontmoeten.Ik besef dat dit enkel woorden zijn en ik kan dit gemakkelijk schrijven, maar voor jou is dit je realiteit. Laat het een troost zijn dat ik mensen ken die hier doorheen zijn gegaan en er sterker en mooier uit zijn gekomen. Sterkte en heel veel licht voor jullie.(Onbekend)