Q1305 Wakker gemaakt?

Onbekend

Ik heb een periode gehad waar ik elke nacht telkens om exact 3 uur ‘s nachts wakker werd. Ik dacht al dat dit met mijn TZ te maken kon hebben, maar er was een nacht bij waar ik iets binnenkreeg, het leek op een bevestiging van het Universum, alsof het zei “Ja, jullie zijn TZ’en, stop met twijfelen”. Dat was zó fijn, het voelde heel zeker. Maar het voelde tegelijkertijd ook als hem, ik voelde hem heel sterk op dat hele korte momentje. Wat kan dit zijn?

Antwoord 1
Ik heb dit ook de laatste tijd. Exact op 03:33. Ik ben dit gaan opzoeken omdat ik het heel vaag vond. 03:33 schijnt dat je beschermt word door iets of iemand in het universum die communiceren via nummers… geloof me ik geloofde echt in niks van dit, maar nu dit heb ik nog nooit meegemaakt en ik sliep altijd super vast, maar wordt nu wel elke nacht wakker gemaakt eventjes. Ook laatst wilde ik lezen voor het slapen gaan en dit ging niet zoals normaal, ik dommelde gelijk weg en sloot mijn ogen en zag een hand die naar mij uitrijkte, ik voelde dat dit van hem was. Dat dit met drugs mogelijk is wist ik wel maar zonder, zo helder zulke diepe beelden? Daarna viel ik in slaap en had ik een intense droom waar mijn tz in voorkwam, ik zag allerlei situaties uit het verleden en hij stelde me gerust bij elke situatie en steunde mij. Ik werd heel tevreden wakker en ben er nu 3 dagen later nog van overdonderd en weet niet wat ik er mee moet.Geloof me ik wist niks van tweelingzielen en noem het liever ook niet zo, ik noem het liever een bijzondere band. Ik heb lang getwijfeld en gedacht dat het mijn eigen fantasie was en dat het een gewone verliefdheid is. Ik liet het los voor een tijd ook vooral omdat hij even geen contact meer opzocht zoals we dit voorheen hadden en ben begonnen aan mezelf te gaan werken zoals velen als advies geven. Hij was een paar dagen uit mijn gedachten EINDELIJK en ik was druk met van alles en dan oppeens BAM, die ‘astrale handdruk en die intense droom waardoor je bijna het niet meer niet kunt geloven. Dus wat het is ? I don’t know maar je bent niet de enige die onverklaarbare maar heel bijzondere dingen mee maakt deze tijd.(Onbekend)