Q1303 Samensmelting?

Onbekend

Dag allemaal, Bij voorbaat dank voor alle antwoorden op mijn brandende vraag. Dit (SoulmatesXL.nl) is een mooie warme plek waar ik ongegeneerd mijn verhaal kan vertellen. Mooi initiatief (en zo nodig!)Mijn tweelingziel en ik zitten sinds een paar maanden in de ‘stille periode’ na maandenlang aantrekken en afstoten. In deze periode van stilte denk nog elke dag meerdere keren aan haar. ‘s Avonds als ik naast mijn partner lig, vraag ik aan mijn tweelingziel via telepathie of ik bij haar mag liggen en bij haar mag slapen.Ik ben helemaal ok met het feit dat mijn partner mijn soulmate is en dat zij mijn tweelingziel is. Deze week gebeurde er echter iets vreemd. In de ochtend tussen slapen en waken stond ze opeens recht voor mijn bed. Ik begroette haar en zij keek mij uiterst serieus aan vervolgens vervormde haar lichaam zich (soort van vloeibaar) en ging haar lichaam in mijn lichaam. Ik ben toen weer in slaap gevallen. Of misschien sliep ik de hele tijd? Mijn brandende vraag: wat is dit? Is dit samensmelting? En hoe nu verder. Dit is het meest bizarre dat ik ooit heb meegemaakt. Durf er met niemand over te praten. En haar durf al helemaal niet te bellen om het er over te hebben.Tips/advies? Heel veel dank!

Antwoord 1
Dat kan, meestal wordt een samensmelting ervaren met licht. Ik spreek (nog niet) uit ervaring, maar van wat ik hier gelezen heb. Ik herken mezelf wel in jouw verhaal, alleen dan anders. Ik was net wakker en nog slaperig, en ik zag plotseling twee figuren (ik kan me niet precies herinneren hoe ze eruit zagen) en ze smolten samen tot één geheel. Mijn Tweelingziel was op dat moment in mijn gedachten, zoals hij altijd is. Jouw verhaal is wel mooi!(Onbekend)

Antwoord 2
Ja, volgens mij was dit was een samensmelting! Ik heb een paar jaar geleden hetzelfde gehad met mijn tz maar dan smolten onze hoofden en bovenlichamen samen in een roze licht, heel intens. Dit gebeurde ook op een moment vroeg in de ochtend en ik was tussen waken en slapen in. Die dag zag ik hem op een verjaardag en vroeg me af of hij het zelf ook gevoeld had. Ik heb het hem nooit durven vragen. Ik denk ook dat de ander het zich niet altijd hoeft te herinneren omdat het via het onderbewuste gaat. Bijzonder hè dat dit soort dingen gebeuren tussen tweelingzielen? Liefs, een andere tz.(Onbekend)

Antwoord 3
Niet iedereen maakt denk ik de samensmelting op dergelijke wijze mee. Ik vraag me af wat daar de reden van is. Bedacht me dat dit misschien te maken kan hebben met het verschil of je de samensmelting daadwerkelijk door lichamelijk contact (sex) meemaakt of dus op deze energetische wijze? Geen idee hoor, ik dacht dat dit misschien een logische verkaring kan zijn.(Onbekend)