Q1302 Is dit mijn tweelingziel?

Onbekend

Bijna twee jaar geleden heb ik een man leren kennen op een chatsite. Ik had gelijk een enorme klik met hem en ik dacht letterlijk: dit is hem. Hij bleek elders in Nederland te zijn geboren maar bleek in de buurt te hebben gewoond en was zelfs ooit een keer in mijn woonplaats geweest bij een bedrijf bijna naast mijn werk. Hij verbleef de laatste jaren veel in het buitenland en was net van plan al zijn schepen achter zich te verbranden en nooit meer terug te keren naar nederland. Hij heeft in drie buitenlandse steden gewoond. Hij had veel issues uit zijn verleden waar hij voor is weggerend en nog steeds voor aan het rennen is. Hij vertelde mij dingen die hij nooit iemand verteld heeft. We hadden drie maanden heel intensief contact maar hij had een enorme muur om zich heen. Wel voelden we elkaar heel goed aan. Ik had heel sterk het gevoel dat ik mezelf in een manspersoon had gevonden. Heel veel overeenkomsten. Hij wilde/wil mij echter niet ontmoeten. Gaf wel toe dat we! een klik hadden. Ik dacht dan telkens: voel je het nu niet? Wij zijn voor elkaar bestemd. Wel sterk het gevoel: het is te vroeg. Hij is nog niet klaar. Opeens verbrak hij het contact. Hij reageerde nergens meer op. Die tijd daarna kwam ik telkens overal die drie buitenlandse plaatsen tegen op borden, schilderijen, in een kookboek, in boeken of op tv. Series of films die zich daar afspeelden. Na een jaar kreeg ik deze zomer opeens weer een chatverzoek van hem via een andere site. Ik mailde hem toen waarom hij niet gewoon mailt als hij contact wil. Er ontstond weer een paar weken mailcontact. Weer heel vertrouwd.Na die weken is hij weer verdwenen zonder iets te zeggen. Nu hoorde ik vorige week van een medium dat ik mijn tweelingziel ga ontmoeten in de nabije toekomst en ik wist helemaal niet van het bestaan af. Ik ben uiteindelijk hier beland en vraag mij af: is/was deze man mijn tweelingziel?

Antwoord 1
Ik snap dat je een bevestiging wilt, maar kijk eens even diep bij jezelf naar binnen. Voel. Als jij voelt dat dit je tweelingziel is of een bijzondere zielsliefde dan is dat zo. Geloof je hart. Echt een veel betere graadmeter dan iemand die dit verhaal niet zelf heeft meegemaakt. Veel licht en liefde!(Onbekend)

Antwoord 2
Lieve onbekende, ik waardeer het antwoord zeer. Een paar dagen nadat ik de vraag heb gesteld realiseerde ik mij dat niemand deze vraag voor mij kan beantwoorden. Ik doe de afgelopen weken niets anders dan lezen over tz. Een totaal nieuw fenomeen voor mij. Maar er is voor mij veel op zijn plek gevallen. Ook het transformatieproces wat ik heel duidelijk ervaar. Ik twijfel niet meer. Ik weet dat hij het is.(Onbekend)