Q1298 Kan ik de energetische banden met mijn tweeling verbreken?

Onbekend

Mijn vraag is nadat het door mijn hoofd speelde dat ik de energetische banden met mijn tweelingziel wil verbreken. Dit omdat er eigenlijk meer negativiteit is tussen ons ,verdriet ,jaloezie,boosheid ,angst,pijn, en me bedrogen voelen. Wil hier vanaf de mindere gevoelens overheersen de goede.Hij probeert energetisch met me te vrijen en wil het niet meer voel me vies gebruikt en daarna uitgekotst.Meneer gaat gelijk weer naar zijn vrouw en wat ben ik nog? heeft iemand ervaring met het verbreken?en hoe kan ik dit het beste doen? hoorde ooit dat dit zelfs met tweelingen mogelijk is dus daarom mijn vraag liefs

Antwoord 1
Het is een proces over een tijdje kan het weer helemaal anders zijn. Ik heb nu al weer 6 jaar een zielsband met vallen en opstaan. Hij of zij test jou uit en dat heb je ook bij hem gedaan of dat kan nog komen zo werkt dat in het zielsproces nu eenmaal. De bedoeling is om jullie dichter bij elkaar te brengen. Het gaat niet zoals je zelf wilt je zou het moeten volgen. De ene keer denk je dat het goed gaat en de andere keer val je weer keihard en kan je opnieuw beginnen. Ik heb het vaak mee gemaakt maar jullie komen vroeg of laat altijd weer bij elkaar.(Onbekend)

Antwoord 2
Dat verbreken dat duurt jaren het is afhankelijk dat je het gehele proces hebt doorlopen.Er is altijd overleg in de spirtuele wereld als jij niet wilt dan moet hij zich daar aan houden. Dit gebeurd niet altijd want de ziel heeft ook zijn behoeftes om verder te groeien in het proces zal je toch mee moeten gaan want anders duurt het jaren dat de band wordt verbroken. (Onbekend)