Q1297 Wat moet ik hiermee?

Onbekend

Hallo aangezien dit de enige plek is waar ik me echt kan uitten over mijn twin doe ik het dus ook hier even.De laatste tijd erger ik medood aan zijn spelletjes.Ik ben een duidelijk eerlijk en oprecht persoon.Onduidelijkheid maakt me onzeker .En in die situatie zit ik nu.Als ik demomenten bekijk van hoe het hiervoor was ,met lieve dingen die hij zei ,de blikken de chats etc ,en het gevoel bij hem.Is het nu zo dat ik me kapot erger aan zijn gedrag ,het zogenaamd negeren , onpersoonlijk doen ,klote opmerkingen maken etc.Ik probeer me af te sluiten voor hem maar hij zit continue zijn energie naar mijn stuitje/geslachtsdelen etc te zenden.Wil het niet ,wil niet ene man voelen die me negeerd ,en geen keuze durft te maken en mij vervolgens zegt niet af te wijzen en het wel te doen.Nogmaals begrijp ik zijn getrouwde situatie.Maar eerst probeert hij in mijn buurt .Word niet meer uitgenodigd , krijg afgestompte reacties en voel me totaal niet meer op mijn gemak.Ben hier echt ziek van ,heb afstand genomen.Maar het klopt van geen kant.Als ik er ben heeft hij een nieuwe strategie en dat is mij jaloers maken.Alleen jaloers maken werkt bij mij zo verkeerd.Ik trek mezelf terug en laat diegene gaan, ook hem.Wil het niet meer zo , dat gedraai en die onduidelijkheid en onzekerheid.Eerst is alles overduidelijk dat hij mijn twin is en vervolgens klopt niks meer , krijg zelfs geen tekens meer opeens.Ik wil me zo graag afsluiten maar hoe?Hij is spiritueel veel verder dan ik.Vind het een spelletje dat hij speelt , de laatste 3 keer dat ik hem heb gezien doet hij zo.En dan vervolgens wel zeggen dat ik me open moet stellen en dat hij wilt samenwerken met me.Wat is dat voor een crap?Ik hou zo niet van dit gedrag , waarom komt hij niet gewoon naar me toe en zegt hij niet wat hij echt voelt? dit blijft namelijk dan tussen ons.! Hij liegt voel het aan alles , en snap niet dat hij mij nu aan de kant schopt terwijl hij er inweze van zou moeten leren.Hij sluit zijn ogen volledig , en voel dat hij me wel aanstaart als ik met mijn werk bezig ben.Laat het ophouden.Ik voel dat ik op aarde ben gekomen voor deze onvoorwaardelijke liefde , maar krijg nu toch echt de indruk dat ‘de eigen wil’ nu heeft bepaald .Laat hem dan ook stoppen met mij aankijken ,verleiden of waar hij dan ook mee bezig is.Zo dit moest echt van mijn hart …Vraag me af waarom ik nog moeite doe en wat ik hier nu eigenlijk mee moet.Ja loslaten doe ik al maar het irriteerd me de leugens. liefs

Antwoord 1
Het is een proces over een tijdje kan het weer helemaal anders zijn. Ik heb nu al weer 6 jaar een zielsband met vallen en opstaan. Hij of zij test jou uit en dat heb je ook bij hem gedaan of dat kan nog komen zo werkt dat in het zielsproces nu eenmaal. De bedoeling is om jullie dichter bij elkaar te brengen. Het gaat niet zoals je zelf wilt je zou het moeten volgen. De ene keer denk je dat het goed gaat en de andere keer val je weer keihard en kan je opnieuw beginnen. Ik heb het vaak mee gemaakt maar jullie komen vroeg of laat altijd weer bij elkaar.(Onbekend)