Q1296 Per week?

Onbekend

Kan dat aantrekken en afstoten zo heftig zijn dat dit per week verschilt? Hij is niet zo happig meer op contact. Ik heb hoofdpijn, droom
veel en voel dat het niet zo goed met hem gaat. Ook had ik vannacht extreme hartkloppingen en voelde ik mijn hart zo hard en raar kloppen! Ik wil hem helpen maar ik weet dat hij weet dat ik bezet ben en misschien daarom wil dimmen en dus zich van me afkeert. Ik relateer wat er nu gebeurd op het aantrekken en afstoten verhaal.. kan dat ? Hoe interpreteren jullie dit kan dit zelfs op weekbasis zo gaan? Dat het volgende week weer aantrekken is ? god wat gebeurd er allemaaaaaaaaal met me aahrgh.. ! Moet ik nu gewoon wachten en vertrouwen hebben? Mensen met ervaring pls?

Antwoord 1
Het kan natuurlijk dat als het nu minder goed met hem gaat, en als hij weet dat jij bezet bent, dat hij zich van je afkeert en dus afstoot.
Ik heb dit zelf ook, alleen ben ik niet bezet. Maar ik heb ook momenten en soms kan dit ook dagen duren dat ik niet weet wat er nu gaande is. Bij
mij is het altijd vanzelf weer weggegaan en ben je weer op het rechte pad, dat wil ik jou ook graag op het hart drukken.
(Onbekend)

Kan dat aantrekken en afstoten zo heftig zijn dat dit per week verschilt? Hij is niet zo happig meer op contact. Ik heb hoofdpijn, droom
veel en voel dat het niet zo goed met hem gaat. Ook had ik vannacht extreme hartkloppingen en voelde ik mijn hart zo hard en raar kloppen! Ik wil hem helpen maar ik weet dat hij weet dat ik bezet ben en misschien daarom wil dimmen en dus zich van me afkeert. Ik relateer wat er nu gebeurd op het aantrekken en afstoten verhaal.. kan dat ? Hoe interpreteren jullie dit kan dit zelfs op weekbasis zo gaan? Dat het volgende week weer aantrekken is ? god wat gebeurd er allemaaaaaaaaal met me aahrgh.. ! Moet ik nu gewoon wachten en vertrouwen hebben? Mensen met ervaring pls?
Antwoord 1
Het kan natuurlijk dat als het nu minder goed met hem gaat, en als hij weet dat jij bezet bent, dat hij zich van je afkeert en dus afstoot.
Ik heb dit zelf ook, alleen ben ik niet bezet. Maar ik heb ook momenten en soms kan dit ook dagen duren dat ik niet weet wat er nu gaande is. Bij
mij is het altijd vanzelf weer weggegaan en ben je weer op het rechte pad, dat wil ik jou ook graag op het hart drukken.
(Onbekend)

Antwoord 2
Het proces van aantrekken en afstoten is heel zwaar, heftig en intens. Het kan zeker per week verschillen – het is een emotionele
rollercoaster. Blijf goed voor jezelf zorgen (hart en ziel, geest en lichaam). Ook deze fase dient een doel. Veel sterkte, liefde en licht.
(Onbekend)

Antwoord 3
dank jullie wel… inmiddels weer aantrekking ervaren heel sterk en veel bevestiging gehad en dat zonder al te veel woorden.. wou dat de
wereld toe liet dat je 2 mannen/ vrouwen mag hebben 😉 zou het een stuk makkelijker maken
(Onbekend)

Antwoord 4
Inmiddels weer afstoten..bah al snap ik hem heel goed. Ik ga voorlopig rust nemen en heel veel sporten . De tijd zal komen dat ik m weer zie . Maar ik ga t voorlopig rustig aan doen en hem niet meer opzoeken. Het is te veel maar ik heb vertrouwen dat t zo goed is….
(Onbekend)

Antwoord 5
Inmiddels weer een extreme aantrekking van heel wat dagen van zijn kant..Ik was er helemaal niet op voorbereid en vond het heel fijn maar aan de andere kant had ik het liever niet gehad omdat ik nu weer helemaal van de kaart ben, moe en uitgeput. Ik kan nu weer opnieuw beginnen.
(Onbekend)

Antwoord 6
Wil graag iets zeggen over je uitspraak “Wou dat de wereld toestond dat je 2 mannen/vrouwen mocht hebben… Dat hoeft de wereld niet te doen hoor, daar kan je zelf met je partner een weg in vinden. Mijn lief en ik zijn soulmates en hebben allebei onze tweelingziel in ons leven. We steunen elkaar door dik en dun door de ondoorgrondelijke fases van het twelingzielen gedoe heen. Het vraagt veel kwetsbaarheid, openheid en bereidheid je eigen pijn te voelen… MAar het kan echt! Ik was gek geworden als ik dit allemaal stiekem had moeten beleven!
(Onbekend)


Het kan natuurlijk dat als het nu minder goed met hem gaat, en als hij weet dat jij bezet bent, dat hij zich van je afkeert en dus afstoot.
Ik heb dit zelf ook, alleen ben ik niet bezet. Maar ik heb ook momenten en soms kan dit ook dagen duren dat ik niet weet wat er nu gaande is. Bij
mij is het altijd vanzelf weer weggegaan en ben je weer op het rechte pad, dat wil ik jou ook graag op het hart drukken.
(Onbekend)

Antwoord 2
Het proces van aantrekken en afstoten is heel zwaar, heftig en intens. Het kan zeker per week verschillen – het is een emotionele
rollercoaster. Blijf goed voor jezelf zorgen (hart en ziel, geest en lichaam). Ook deze fase dient een doel. Veel sterkte, liefde en licht.
(Onbekend)

Antwoord 3
dank jullie wel… inmiddels weer aantrekking ervaren heel sterk en veel bevestiging gehad en dat zonder al te veel woorden.. wou dat de
wereld toe liet dat je 2 mannen/ vrouwen mag hebben 😉 zou het een stuk makkelijker maken
(Onbekend)

Antwoord 4
Inmiddels weer afstoten..bah al snap ik hem heel goed. Ik ga voorlopig rust nemen en heel veel sporten . De tijd zal komen dat ik m weer zie . Maar ik ga t voorlopig rustig aan doen en hem niet meer opzoeken. Het is te veel maar ik heb vertrouwen dat t zo goed is….
(Onbekend)

Antwoord 5
Inmiddels weer een extreme aantrekking van heel wat dagen van zijn kant..Ik was er helemaal niet op voorbereid en vond het heel fijn maar aan de andere kant had ik het liever niet gehad omdat ik nu weer helemaal van de kaart ben, moe en uitgeput. Ik kan nu weer opnieuw beginnen.
(Onbekend)

Antwoord 6
Wil graag iets zeggen over je uitspraak “Wou dat de wereld toestond dat je 2 mannen/vrouwen mocht hebben… Dat hoeft de wereld niet te doen hoor, daar kan je zelf met je partner een weg in vinden. Mijn lief en ik zijn soulmates en hebben allebei onze tweelingziel in ons leven. We steunen elkaar door dik en dun door de ondoorgrondelijke fases van het twelingzielen gedoe heen. Het vraagt veel kwetsbaarheid, openheid en bereidheid je eigen pijn te voelen… MAar het kan echt! Ik was gek geworden als ik dit allemaal stiekem had moeten beleven!
(Onbekend)