Q1294 Gevoelens overbrengen/ontvangen?

Onbekend

Lieve lotgenoten, ik zit met een probleempje. Voorheen heb ik gevoelens en emoties van mijn Tweelingziel mogen ontvangen. Ze overkwamen me echt, zo uit het niets. Terwijl ik zelf helemaal niet in die stemming zat. Ik voelde dat dit van zijn ziel afkomstig was. 1 keer heb ik dit in de ochtend gehad, nadat ik wakker werd. Plotseling werd ik overvallen door een intens verdrietig gevoel, van hem. Maar ik wil graag weten hoe je bewust je gevoelens naar je tweelingziel toestuurt. Ik probeer het wel eens, maar ik weet niet of hij ze dan ook daadwerkelijk ontvangt. En hoe moet je openstaan voor het ontvangen van zijn emoties? Volgens mij is dit de sleutel tot succesvol contact. Ik moet er even bij vermelden dat we geen aards contact hebben, aangezien we in andere landen wonen.

Antwoord 1
Gevoelens overbrengen doe je zo:
Stap 1 Begin met mediteren
Stap 2 Denk sterk aan jou tweelingziel en visualiseer de emotie die jij voelt voor hem of haar.
Stap 3 maak contact met jou tweelingziel die in jou zit en visualiseer het plaatje nu in hem of haar.
Jullie zijn verbonden met elkaar het plaatje met de emotie is geplaats jou ziel gaat regelmatig uit jou lichaam om op reis te gaan of om naar jou
tweelingziel te gaan daar wordt de emotie geactiveerd.
(Onbekend)