Q1293 Word ik gek?

Onbekend

Bij voorbaat wil ik graag iedereen op dit forum bedanken. Dit is zo’n bijzondere plek van herkenning en medeleven. Dank daarvoor! Mijn hart en ziel zeggen dat ik mijn tweelingziel vier jaar geleden heb ontmoet. Al voor ik haar fysiek had ontmoet heb ik haar energie gevoeld op kamer van een gezamenlijke vriendin. Ik kende haar toen nog niet, maar voelde wel ‘in de lucht’ een energie hangen die zo resoneerde met mijn energie. Een stem zei tegen mij dat ik een heel belangrijk persoon was misgelopen. Bleek dat zij net een paar minuten eerder in de ruimte was geweest. Een aantal maanden later hebben we elkaar in het echt ontmoet en zijn we halsoverkop verliefd op elkaar geworden. Vanwege sociale, religieuze en relationele verplichtingen kunnen we nu niet bij elkaar zijn – en toch is er het gevoel dat we bij elkaar horen. We hebben elkaar een lange periode niet gezien en toen we elkaar weer zagen, we weer voor elkaar vielen heb ik in haar ogen gekeken en zag ik (heel bizar) dat ik haar al duizenden jaren ken. Na een periode van aantrekken en afstoten zijn we nu in een stille periode terecht gekomen. We hebben tegen elkaar gezegd dat we geen contact meer met elkaar zouden opnemen. Dat is nu een aantal maanden geleden. Ik mis haar heel erg, wil bij haar zijn, maar als ik mijn hart en ziel volg zullen de gevolgen groots en zeer zwaar zijn. Voor mij en voor haar. Ik probeer het gevoel en de connectie nu maar los te laten, maar ben stiekem nog altijd verliefd en verlang naar haar. Het doet zo’n pijn, en ik kan mij niet echt goed concentreren. Ik ben al bezig met zelfonderzoek en mijn zelfliefde, maar toch… Wat moet ik doen? Heeft iemand tips? En heb ik het misschien toch bij het verkeerde eind en is dit gewoon heftige verliefdheid? Word/ben ik gek?

Antwoord 1
Nee je bent niet gek en je moet ook zorgen dat je het niet wordt!! Het tegenkomen van een zielsliefde of hoe je het ook noemen wilt, is een hele heftige gebeurtenis. Het is mij ook overkomen, maar ik wist meteen dat het geen verliefdheid was, maar dat het veel dieper ging.Zo’n sterk gevoel van onvoorwaardelijke liefde bij iemand die ik nog nooit had gezien is heel bizar.Toen ik een paar weken later ontdekte/doorkreeg wat het precieswas ben ik me er heel erg in gaan verdiepen. Veel erover lezen en leren hoe je er mee om moet gaan. Leren wat de bedoeling is. Werken aan je(spirituele) ontwikkeling. Groeien. Alleen dán kun je dat gevoel van afhankelijk”zijn loslaten. Ik kan mijn GEVOEL voor hem NIET loslaten. Dat blijft!! Hij “zit”in me.Ik denk ook altijd aan hem.Je blijft hoe dan ook met elkaar verbonden. Maar ga door met je leven en vooral met je ontwikkeling.En vertrouw op het Universum.Ik wacht het rustig af.We hebben wel mailcontact maar ik merk dat hij nog teveel in zijn!hoofd zit (met zijn hoofd denkt) en niet met zijn Hart ( intuitie) En dát is nou juist zo belangrijk!! Maar ieder volgt zijn eigen tempo.En dat moet je respecteren. Veel sterkte. (OFM)

Antwoord 2
Het is echt heel moeilijk ik heb het zelf erg heftig ervaren.(I)

Antwoord 3
Het is echt heel erg moeilijk ik heb het zelf erg heftig ervaren zo ondragelijk is dat proces.Maar als je vol houdt dan stopt het vanzelf weer.Het is belangrijk om iets te ondernemen zodat je je zinnen kan verzetten.Ook is het goed om een mantra op te zeggen elke dag zodat je jezelf bekrachtigd in het positief denken.(Onbekend)