Q1292 Spirituele sex?

Onbekend

Beter of slechter dan de aardse sex? Ik moet zeggen dat ik de spirtuele sex beter vindt dan de aardse sex. Alles gaat veel makkelijker en er is genoeg creativiteit.Ik heb ook de aardse sex ervaren maar ik vindt de astrale sex veel spannender en creatiever. En jij? Heb jij dat ook?

Antwoord 1
Het is soms net alsof ik met iemand vrij. Maar kan dat niet mijn eigen verbeelding zijn? Hoe ervaar jij het?(Onbekend)

Antwoord 2
Nee het is volgens mij echt geen verbeelding waarmee je te maken mee hebt.Dat weet ik voor mijzelf 100 % zeker Het is levensecht allemaal en zo intens en magnetisch.Het gevoel is veel sterker dan een aardse aanraking.Soms word ik ook echt geil na een wilde astrale nacht als ik ontwaak vroeg in de morgen.Het is een ander niveau van genot en liefde.(Onbekend)

Antwoord 3
Ik voel eerst tinteling in mijn benen. Dan is het net alsof ik in mijn buik gestreeld wordt. Wat daarna volgt is energie, die ik voel,tussen mijn onderste ledenmaten en buik. Even later is het net alsof ik high wordt en voel ik een liefde waarbij ik er ook nog eens geil wordt. Hoevoelt het bij jou?(Onbekend)

Antwoord 4
Zo voel ik het ook! (Onbekend)