Q1290 Is zielsliefde bedoeld om samen te leven, of… ?

Onbekend

Mijn zielsliefde en ik zijn 2 1/2 jaar geleden getrouwd, maar door omstandigheden (financiën, IND) zien we steeds minder een mogelijkheid om samen te wonen terwijl we dit ontzettend graag willen. We wonen ieder in een ander deel van de wereld. Mijn vraag is nu, wat denken jullie: Is onze zielsliefde bedoeld om samen te leven, of alleen om bepaalde ervaringen samen door te maken om als mens te groeien?

Antwoord 1
Wauw, wat moeilijk zeg voor jullie… Getrouwd zijn en samen willen zijn, maar het niet kunnen. Toch, het is zoals het moet zijn. Als de omstandigheden het niet toelaten, moet het blijkbaar (nu) niet zo zijn. Dit betekent niet dat je je erbij neer moet leggen. Blijf rustig zoeken en openstaan voor een mogelijkheid. Is het de bedoeling, dan komt die. Maar accepteer hoe het nu is en vraag je niet af wat de bedoeling is. Hoe hetis, is de bedoeling. Wat komt ook. Ik wens jullie v eel gemoedsrust, sterkte en wijsheid!
(Onbekend)

Antwoord 2
Een zielsliefde of tweelingziel is om te leren van elkaar. Jouw zielsliefde is dan ook jouw wederhelft en jullie kunnen natuurlijk samen gaan wonen dat is een keuze die je maakt. Het lijkt mij het ultieme geluk jullie sluiten dan precies met elkaar aan.
(Onbekend)

Antwoord 3
Bedankt voor jullie reactie.
@ 2: het punt is juist dat we niet bij elkaar kunnen zijn. @ 1: Ik heb het gevoel dat ik een keuze moet maken: Vasthouden aan een droom of opgeven. Kiezen met mijn gevoel of met mijn verstand. Maar je hebt gelijk, misschien moet ik juist nu geen beslissing nemen en me bij de gegeven situatie neer leggen. Vroeger of later zal ik dan het antwoord weten.
(Vrager)