Q1286 Waarom doe ik zo?

Onbekend

Al een tijdje zit ik met mijn gedrag ,mijn twin weet wat ik voor hem voel.En zit dan ook met het feit dat ik mij heel anders gedraag tegenhem als ik bij hem ben met meerdere om ons heen.Ik durf hem niet aan te kijken ,voel me steeds vaker ongemakkelijk worden en wil vluchten.Ook klap ik vaak dicht weet niet echt wat te zeggen ed.En als ik dan wat zeg dan den k ik ‘zo hey wat een stomme opmerking’.Voel van zijn kant ook dingen.Maar ik hou me een beetje afzijdig omdat hij getrouwd is.Ik wil namelijk al helemaal niet een indringer zijn, ook omdat ik zijn vrouw graag mag.Alleen weet ik dat ze het voelt.De laatste tijd voel ik blikken alsof ze mij wat aan wilt doen.Mijn twin en ik zijn als we met zijn tween zijn zo anders en voelt zo lekker en vertrouwd maar toch kan ik hem niet lang in zijn ogen kijken en alleen als hij tegen mij praat ,zodra het stil is kan ik niet meer kijken.Wat kan ik tegen dit ongemakkelijke doen.Ik zit mezelf dan enorm in de weg,maar voel hem wel kijken.Terwijl ik maar nonchalant doe en met iemand naast me ga praten ofzo.Ik vind dit geen prettig gedrag.En het lijkt juist erger te worden dan dat het was.Eigenlijk ook door de blikken om me heen sluit ik me maar een beetje af.En het ego dat zegt ‘hij is getrouwd dus blijf uit de buurt’.Ik ben bang dat als ik mij echt open hij juist schrikt omdat dat ook al is gebeurd.Waardoor hij mij blokkeerde en alsof ik ineens niet bijzonder voor hem was ,terwijl hij daarvoor iets heel anders liet voelen ,merken ed. Loslaten doe ik wel maar ik zie hem regelmatig maar is voor mijn eigen groei.Maar voel me wel steeds beroerder worden.Van de week zag ik hem en was het ook enorm ongemakkelijk ,maar er is een drang ofzo een soort needing om met hem te vrijen en te knuffelen ,en het kan niet.Dit is dan ook mijn pure onmacht.Maar energetisch hebben we het al een aantal keren gedaan,zijn ziel trekt dan enorm naar me toe.Alleen de laatste weken is het wat minder ook het energetische contact lijkt wel.iemand tips de tip ‘hem even niet zien zit er niet in door omstandigheden 😉

Antwoord 1
Als je een man was zou ik denken dat mijn tz dit geschreven had! Herkenbaar.Waarom je zo doet en je zo ongemakkelijk voelt? Omdat je je er heel erg van bewust bent dat jouw tz dwars door je heen kan kijken als hij je ziet.Maar vergeet niet dat jij dat ook bij hem kunt en hij zich daar net zo bewust van is. Dat verklaart waarom hij dan weer lief doet en dan weer afstandelijk. Wat je eraan kunt doen is het volgende:Houd van jezelf en geef jezelf wat respijt. Reken jezelf niet af op je gedrag als in “wat doe ik stom”. Nee, accepteer van jezelf dat je je ongemakkelijk voelt en daardoor in jouw ogen stomme dingen zegt. Laat het dan gaan. Zie dat hij ook “stomme”dingen zegt en doet. Iedereen doet dat.Bovendien zie je zelf de dingen altijd veel erger en groter dan anderen. Vervolgens kun je proberen om wanneer je hem gaat zien, van te voren te aarden. Je stelt je voor dat je met een koord verbonden bent met het binnenste van de aarde, stevig verankerd maar toch vrij om te bewegen. Dan zet je jezelf in gedachten in een wit licht dat jouw beschermt en rustiglaat zijn naar buiten toe. Probeer maar eens. En let op je ademhaling als hij in je buurt is. Langzaam en diep ademen, ontspannen. (Onbekend)

Antwoord 2
dank je wel voor je antwoord ,heb er ook zeker iets aan :)als ik naar hem toe ben ik redelijk rustig maar als ik er ben gaat mijn hart tekeer. laatst trilde ik ook de pan uit,en van de week heb ik via de chat ruzie met hem gehad door een voorval.wat ik vooral jammer vind is de ongelofelijke verschillen tussen ons,als ik bijv in een knuffelbui ben sluit hij zich af waardoor ik dan ook weer van slag ben en me afsluit.voel ook weerstand doordat zijn vrouw er is, en het lijkt alsof hij mij overal de schuld van geeft .Maar als ik hem zie trekt hij enorm naar mij toe enkan zichzelf (door zijn vrouw) niet volledig zijn.Hij kijkt om zich heen of niemand iets ziet of opvalt.Heb hem heel vaak de waarheid of althans mijn waarheid gezegd en heeft er soms schijt aan.Ik wil gewoon open en eerlijk zijn ,en in de liefde zitten maar soms kan het gewoonweg niet.Ik ga die tip die je mij hebt gegeven doen .Volgende week zie ik hem dus ga voor die tijd maar even flink het bos in.dank je!wel voor je antwoord x (Onbekend)