Q1282 Is dit normaal?

Onbekend

Ik was laatst gewoon bezig met mijn dagelijkse huiselijke klusjes, toen ik plotseling een stem hoorde. Het was alsof iemand tegen mepraatte. De stem leek van boven te komen, en alleen tegen mij te spreken, omdat er niemand anders in de kamer was. De stem droeg mij op om iets uit te voeren, ergens heen te gaan. “Ga nu daarheen, en je zult hem zien.” “Hem,” dat nam ik aan als mijn tweelingziel. Ik deed wat de stem zei, aangezien ik dit nog nooit had meegemaakt. En ja hoor. Ik kwam hem daar tegen. Ik vind het een beetje eng. Het voelde alsof iemand me in de gaten hield, en het lijkt net alsof ik gek aan het worden ben. Wat is dit toch? Is dit normaal?

Antwoord 1
Lieve vraagstelster,Nee, je bent niet gek aan het worden, en je hoeft ook niet bang te zijn. Wat er aan de hand is is dat jouw gevoeligheid toeneemt en je nu deze dingen waarneemt. Dat hoort bij het proces van de zielsliefde en is normaal. Ik denk dat jij jouw gids(en) hebt horen spreken en dat is niets om bang voor te zijn. Ze hebben altijd het beste met je voor en handelen uit pure liefde. Wat wonderlijk mooi dat je je tz tegenkwam toen je de aanwijzingen volgde! Dat bewijst nog maar eens hoe wijs ze “hier boven” zijn. Goed blijven luisteren en kijken naar de tekens die op je weg komen, dan kom je heel ver!(Onbekend)

Antwoord 2
Nee hoor, je bent helemaal niet gek. Soms werkt het gewoon zo. Voor wij (Edmond en ik) samen kwamen, had ik een relatie van 27 jaar. Ik had hem ontmoet en twijfelde of ik mijn toenmalige echtgenoot er van op de hoogte zou brengen. Ik kende mijn tweelingziel ongeveer twee maanden. Op een dag was ik het gras aan het maaien en hoorde plots een zeer duidelijke stem die boven het lawaai van de grasmachine uitsteeg. De stem zei “Je gaat het vandaag vertellen!”. Ik schrok, liet de maaier los, deze viel stil en ik keek in alle richtingen maar er was niemand te bespeuren. Ik ben eenheel nuchter persoon en ben niet gewoon aan deze dingen, toch heb ik gedaan wat de stem mij opdroeg. Binnen de maand na dit gebeuren woonden Edmond en ik samen. Ondertussen zijn wij bijna 9 jaar samen en gelukkig gehuwd. je wordt niet in de gaten gehouden hoor maar als je een extra steuntje nodig hebt is het daar.(Onbekend)