Q1281 Weet hij het?

Onbekend

Ik heb een sterk vermoeden dat hij verder in het proces is dan ik, ik zie het in zijn ogen. Ik voel dat gewoon en kan het opmaken uit opmerkingen die hij heeft gemaakt. Mensen die al wel weten dat er wederzijdse herkenning is, waar konden jullie uit opmaken dat de ander het ook al wist? Wij hebben er namelijk nog nooit over gesproken. Ik ga hem waarschijnlijk binnenkort weer tegen komen, pas voor het eerst weer na dat ik het weet en pas voor het eerst weer dat we een heftig moment hebben gehad samen, de tijd stond even stil tussen ons, dit heeft hij ook gevoeld dat weet ik zeker en is dus ook de reden dat ik alles over tweelingzielen ben gaan opzoeken, ik wist hier echt totaal niks van. Ik wil dus bij de volgende ontmoeting heel bewust om gaan met de situatie en kijken wat er gebeurd. Ik heb heel veel zin in deze ontmoeting en kan echt niet wachten gewoon.Waar kan ik uit opmaken of hij het weet en of ik het bij het juiste eind heb dat hij verder in het proces is?

Antwoord 1
Weet je dat ik mezelf deze vraag ook al 1000 keer gesteld heb? Het antwoord kwam dan in mijn dromen, dromen of astrale ontmoetingen waarin ik mijn tz tegenkwam en waarin wij openlijk praatten over de zielsliefde tussen ons. Echter, in het gewone aardse leven hebben wij er nog nooit over gesproken terwijl ik voel dat hij het weet. Hij voelt het namelijk ook. Laatst kreeg ik een heel mooi inzicht dat ik graag met jou wil delen; Tweelingzielen zijn elkaar spiegel, ze zijn exact hetzelfde op energetisch niveau. Dit is mij al heel vaak gebleken uit het feit dat mijn tz dezelfde dingen dacht en zei als ik, dat wij zelfs op afstand met hetzelfde bezig waren enz. Ineens werd mij duidelijk dat ik weet dat wij tz-en zijn, en hij DUS ook. En ik denk dat jij daar ook vanuit mag gaan. Zeker als hij verder is dan jij zoals je denkt. Let eens op wat hij zegt, en dan bedoel ik niet alleen de letterlijke woorden maar ook de diepere betekenis erachter. Let op hoe hij tegen je doet, hoe hij kijkt en hoe jij je voelt. Je zegt dat je het kunt opmaken uit zijn opmerkingen. Nou, dat zegt inderdaad al heel veel. Mijn tz heeft ooit een iets gezegd waardoor al mijn twijfels in één klap werden weggevaagd. Toen was het duidelijk. Mag ik vragen wat er tussen jullie is gebeurd? Dat heftige moment waarover je schrijft? Mijn tz raakt me wel eens per ongeluk expres aan en dat zorgt ook altijd voor momenten waarop het is alsof de tijd stilstaat. Net als wanneer we in elkaars ogen kijken. Wat ik je wil zeggen is dit; als jij het weet zal de ander het ook weten. Wat deze ermee doet is wel de vraag. Sommige tweelingzielhelften schrikken er zo van dat ze het eerst een hele tijd wegstoppen en ervoor wegrennen. Maar diep in hun bewustzijn weten ze het.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja hij weet het vast en zeker dat moet ook wel hoe vaak komen jullie elkaar tegen in de spirituele wereld dat kan geen toeval zijn.(Onbekend)

Antwoord 3
Lieve jij, ik zit ook in ongeveer eenzelfde situatie als jij nu. Soms heb ik boodschappen van hem doorgekregen, bewust of onbewust, dat weet ik niet. Het enige wat ik je kan meegeven is dat je geduld moet hebben en wachten wat het Universum je geeft. Ik weet niet of je eerder opspiritueel gebied iets met deze jongen of man al contact of iets anders hebt meegemaakt? Veel sterkte! Liefs! (Onbekend)

Antwoord 4
Ja ik denk dat hij weet dat jullie verbonden zijn met elkaar.Hij is ook verder in het proces er is moed voor nodig om je angsten opzij te zetten en verder te gaan.Ik zou graag contact met haar willen een aards contact.(Remco)

Antwoord 5
Ik heb zo’n heftige spirituele ervaring nog nooit meegemaakt. Ik ben zelfs uit mijn lichaam getreden voor het eerst. Ik weet dat hij het weet want hij heeft een hele diepe uitstraling naar mij toe .. en er zijn weer opnieuw opmerkingen gevallen die er op wijzen. Er gaat ons nog veel te wachten staan ik ga geduld hebben. Het geeft me rust dat ik hem niet kwijt zal raken hoe lang het ook zal duren. Daar ga ik me aan vast houden. Ik heb al een partner en die ik wil zeker niet kwijt….. maar wie weet gaan we in de toekomst naar hele andere samenlevingsvormen toe en zal monogamie niet meer de norm zijn…. ik denk dat dit iets is wat ik met hem zou kunnen bereiken en dat hij hier ook voor open staat maar god dat is niet makkelijk zeg. Ik ben hier nu achter gekomen en we hebben dus een lange weg te gaan. Idd maar zien wat het universum voor ons in petto heeft. Ik hoop dat liefde het antwoord is en zal blijven.
(Onbekend)