Q1280 Verwijzing?

Onbekend

Laatst had mijn moeder een pak kolen ingeslagen toen ik naar haar toe ging. Wat is daar nu speciaal aan, zullen jullie denken. Door destuwing denk ik constant aan mijn Tweelingziel. Ik hielp mee de boodschappen uit te laden en toen zag ik, net toen hij het meest in mijn gedachten was, twee vlammen op het pak, mannelijk en vrouwelijk, verstrengeld in elkaar. Ik nam aan dat ik dit plaatje niet voor niets te zien kreeg. Heeft iemand anders al eens zoiets meegemaakt? Ik vind het één van de mooiste tekenen die ik tot nu toe heb mogen meemaken. Alvast bij voorbaat dank.

Antwoord 1
O ja, en nog zoveel meer tekens! Ik word er mee overstelpt. Vooral als ik met de auto onderweg ben (ik ben dan bijrijder en heb alle tijdom te kijken). Nummerborden met boodschappen van of over mijn tweelingziel, getallen, billboards langs de weg, noem maar op. Het is altijd weer wonderlijk en in stilte spreek ik dan mijn dankbaarheid uit voor zoveel duidelijkheid. Het is beslist geen toeval dat jij die vlammetjes zag hoor. Als je er eenmaal oog voor hebt, zie je nog veel meer en overal waar je komt. (Onbekend)

Antwoord 2
Ja ik had 2 dagen nadat ik mijn tweelingziel voor het laatst gezien en gesproken had, iets in de tram meegemaakt. Ik zat bij het raampje een opeens zat hij tussen mij en het raampje in, ik werd ahw naar het midden gedrukt! Mijn zoon die naast me zat, werd bijna van zijn zitplaats geduwd in het gangpad. Hij zei:”He waarom doe je dat?” Ik zei : “Ik doe niks, het gaat vanzelf” En na een minuut was mijn tweelingziel weerverdwenen en konden we weer normaal zitten. Ook zat hij de dag ervoor achter mij, toen ik voor de desktopcomputer zat. Ik kon niet naar achterschuiven op mijn stoel! Na een minuut was hij weer weg. “Morfische velden” noemt men dat. Waarschijnlijk heeft hij op die momenten heel sterk aanmij gedacht en werd een morfisch veld gecreeerd.(Onbekend)