Q1279 TZ, tekens en dromen?

Kim

Ik ken mijn TZ al sinds mijn 7e. Ik dacht altijd dat het (kalver)liefde op het eerste gezicht was. Nu, 26 jaar later, weet ik beter. Ik heb altijd afstand gehouden van mijn TZ. Omdat ik vroeger erg verlegen was, niet in balans was en angstig was (mijn Ego was me de baas), kon ik het niet aan om in contact te komen. Mijn TZ kwam altijd over als zeer in balans en van hem leek ik energie te krijgen. Door de jaren heen is hij altijd ergens op de achtergrond aanwezig geweest. Via via kreeg ik ongevraagd informatie over hem. Of hij was bij mensen op bezoek geweest die ik kende. Of bevriend met iemand waarmee ik een afspraakje had.Sinds een aantal jaren droom ik steeds vaker over hem. In eerste instantie gingen die dromen over dat hij er achter kwam wat ik altijd voor hem gevoeld heb, of juist dat ik dit niet wilde. Ik zat in een ontkenning en deed alsof alles prima was. Verdrietig werd ik iedere keer weer wakker. Daarna kreeg ik dromen waarin hij mij opzocht en met mij contact zocht. Zijn liefde voor mij toonde in een brief. Mij zijn telefoonnummer gaf. Ook hiervoor wilde ik wegrennen. Mijn TZ is namelijk gelukkig getrouwd en heeft een tweeling. De laatste serie dromen gingen over vreemdgaan en schuldgevoel. We kregen ruzie hierdoor. Pas een maand geleden heb ik hem “erkend” als mijn TZ. Toen ik een berichtje kreeg van mijn beste vriendin om te vertellen dat mijn TZ op 10 meter afstand van haar stond op een rommelmarkt, met zijn eigen kraam, twijfelde ik niet en ging ik naar mijn vriendin. Die hele tijd had ik energie voor 100. Dit was voor mij de eerste stap naar het onderzoeken van “waarom”. Met als conclusie: tweelingziel.Mijn TZ weet van niets. Voor zover ik weet, is hij gelukkig getrouwd, en is alles bij hem in balans. Sinds ik weet dat hij mijn TZ is, droom ik nietmeer over hem. Mijn “leegte”, mijn “wond” van hem missen al die jaren, geef ik alle liefde die ik heb. En wat ik over heb stuur ik naar hem. Hier voel ik mij het gelukkigst bij. Wie herkent dit (TZ gelukkig getrouwd en jij gelukkig single, geen contact alleen via dromen/astraal) en wil zijn/haar ervaringen met mij delen?Groetjes

Antwoord 1
Ik wil heel graag mijn ervaring met jou delen! Ik herken je verhaal helemaal, ook de dromen. Sinds 2003 had ik ook ontzettend veel
levendige dromen en astrale ontmoetingen met mijn tz. Ik wist toen nog niet dat hij mijn tz was overigens, dat kwam pas in 2009! Nog steeds heb ik die dromen maar veel minder vaak. Alsof het minder nodig is, alles wat “gezegd” en duidelijk gemaakt moest worden is gezegd in dromen door hem en door mij. Hij schreef me twee gedichten in mijn dromen, heeft letterlijk gezegd dat wij tz-en zijn en dat hij van me houdt. Dus wat dat betreft is het duidelijk. Maar….in het echte leven weet ik niet of hij het doorheeft. Ik heb aanwijzingen van wel, maar ik heb het hem nooit durven vragen. Ook omdat ik van ons twee de gebonden helft ben, getrouwd en met kinderen. Dus dat maakt het moeilijk om het zomaar te bespreken. Echter, op onderbewust niveau weet hij het net zo goed als ik en ik heb tekens mogen ontvangen dat wij ooit, in de verre toekomst bij elkaar komen. Tot die tijd hebben we beiden nog veel te groeien en te leren. Ik zie mijn tz regelmatig en krijg net als jij energie voor 100, als hij in mijn buurt is voel ik me zo goed. Het lijkt alsof onze zielen in elkaar klikken zodra we bij elkaar zijn. Geniet er intens van, het is het mooiste wat er bestaat. Niet makkelijk maar wel prachtig. En tz-en komen altijd, ooit, bij elkaar!
(Onbekend)