Q1277 Hoe kan ik weten of dit waar is?

Onbekend

Ik ontmoette hem misschien alweer 15 jaar geleden op een yogafestival. Ik herkende hem, niet direct als tweelingziel, ik weet ook niet of dat zo is, daar ben ik juist benieuwd naar. Ik zag in hem geen herkenning, sterker nog, hij maakte geen contact, zowiezo met weinig mensen echt, terwijl hij nog wel mantra-zang ‘gaf’.De eerste droom die ik over hem had was dat hij verdwaald door Amsterdam liep, aan lager wal. Het was ook in de straat waar hij een restaurant runt. Ik was vanaf het begin enorm gefascineerd door hem en zocht hem op, maar kreeg weinig respons.Uiteindelijk (ik had inmiddels man en twee kinderen, bijna gescheiden, toch weer geprobeerd), ik kende hem inmiddels vrij goed als uitgaansvriend, heb ik een nacht met hem gezongen en gevreeen maar zonder bloot en zoenen. Dat was fijn. Zijn hondje had hem naar mij toegeleid (het was op een festival) en hij zei dat ik hem raakte op plekken die hij nog niet kende en dat hij nog nooit zo fijn ‘drooggeneukt’ had (sorry voor dit lelijke woord). Het punt is: ik heb inmiddels wel twintig keer intens en levendig over hem gedroomd en de dingen die hij doet (vooruitstrevend met kunst, eten, spiritualiteit) spreken mij heel erg aan. Ik voel me ook bezorgd over hem (hij gebruikt teveel drugs) en droom dat ik hem wil helpen en heel veel van hem houd.Ik heb het hem gezegd en hij heeft geantwoord dat hij niks met mij wil. Dat is pijnlijk, en ik snap het niet, omdat hij me wel aantrekkelijk vindt.Ik denk zelf dat hij te bang is voor de confrontatie (ik ben zelf niet zo erg van de drugs) en een beetje bang is. Maar misschien is dat wishfull thinking en valt hij gewoon niet echt op mij. Maar hij is wel heel erg fan van mij (ik ben artiest)en wil wel met me samenwerken.Ik weet niet wat voor relatie ik met hem wil, het is vermoeiend. Ik ben eigenlijk gewoon verliefd op een halve nep-guru-junk. Steeds als ik denk: streep eronder, weg ermee, dan droom ik weer intens. En dat heb ik met niemand anders in dit leven. Ik denk dat we in elk geval uit een soort zielengroep stammen en heel erg goed onze levensmissies samen kunnen voegen, maar hij ziet dat niet. Jammer.Als iemand hier iets verstandigs over kan zeggen?Oh ja… op een dag vroeg ik een vriend online tarot voor mij te leggen, en wat gebeurd: precies om 11:11 uur vraagt hij (die vriend): zeg een getal (ik denk niet na en wist niet hoe laat het was), en ik zeg; 11! De vraag ging over deze liefde. De kaart was Ridder van kelken.Onbegrijpelijk- wie kan me zeggen hoe ik kan weten wat waar is??