Q1276 Is dit zielsliefde?

Remco

Jullie hebben samen een spiritueel contact en treffen elkaar aan in dromen regelmatig.Hebben jullie het elkaar ook laten weten in het aardse leven dat jullie een connectie met elkaar hebben.Als ik haar tegenkom dan lijkt het net dat er niks tussen ons is.In het spirtuele leven zijn we anders naar elkaar toe dan in het aardse leven we lopen elkaar gewoon voorbij als we elkaar zien zonder hoi te zeggen met een staal gezicht.Ik heb naar dat ik haar weer heb gezien wel vaak een gelukzalig gevoel na afloop.Zal zei dat ook hebben ook als ik haar in mijn spirtuele dromen tegenkom dan voel ik mij helemaal thuis komen bij haar.Of het is angst,onzekerheid,geen houding kunnen geven of wat dan ook.Het ego speelt hier zeker weer een rol in zowel bij mij in het aardse leven als mischien bij haar.Ik heb al paar keer een poging gedaan om te lachen of te zwaaien of om hoi te zeggen maar ze zegt dan niks.Zo zal ik de echte waarheid nooit weten en alleen af moeten gaan hoe het ontwikkeld in dromen.Ik herken steeds meer kwaliteiten die ik ik heb en die zei ook heeft.