Q1275 Gaat het ooit voorbij?

Onbekend

Volgens mij gaat het nooit voorbij, ik heb haar al jaren lang op de achtergrond.Na de zielsliefde heb ik momenten dat mijn ziel haar gewoon weer nodig heeft. Mijn ziel beslist waarschijnlijk wat goed voor ons is.Ooit komen we bij elkaar al is het in de hemel.

Antwoord 1
Ik hoop voor je dat het een keer voorbij gaat. Voor mij is dit, na een half jaar geleden ‘m in de ogen te hebben gezien, nog niet voorbij.Ik denk elke dag nog aan hem. Het vreet aan me. Ik hoop dat ik het een keer kan loslaten. De samensmelting was fantastisch. Maar ik hoop dat die adrealine en gedachte naar hem een keertje ophoudt.(RM)

Antwoord 2
Neen, het gaat nooit voorbij. Ik kan je niet zeggen waarom, maar dat weet ik gewoon, ik wist het vanaf het ogenblik dat ik hem tegenkwam. Zoiets intens stop niet, het evolueert. Ik ben er soms erg verdrietig door, maar als ik dicht bij mezelf blijf, en er van wil leren, is het zoooo ontzettend mooi! (Onbekend)