Q1272 Loslaten uit onvoorwaardelijke liefde?

Onbekend

ik heb laatst mijn zielsliefde los moeten laten omdat we beiden tot de conclusie kwamen dat we nu even tijdelijk onze eigen paden moeten bewandelen om ons eigen zelf te vindenOnze relatie is echt perfect en omdat mijn liefje in een andere stad wil wonen en een nieuwe studie gaat doen zijn we samen tot het idee gekomen afstand van elkaar te nemen maar niet vanuit hebberigheid maar vanuit onvoorwaardelijke liefde nu hoop ik stiekem dat onze liefde voor elkaar ons weer bij elkaar zal brengen om dan voor ons hele leven bij elkaar te zijn zij heeft een bindingsangst die niks met mij te maken heeft maar met haar eigen beperking zich te binden nu voelt ze nog wel een hele diepe liefde en ik ook en hoop dat dit ons ook weer samen zal brengen we zijn namelijk vanuit diepe liefde onze eigen paden gaan bewandelen. Mijn vraag is dus mag ik hopen dat wanneer zij haar overwinningsanst overwonnen heeft zij weer zal kiezen voor die diepe liefde ik wil namelijk letterlijk niemand anders als haar zelfs als ik haar 10 jaar niet meer zie zelfs mijn relatie/sexlust zou ik zelfs daarvoor willen opgeven ik wil namelijk alleen maar haar als mijn vrouw de vrouw van mijn kinderen mag ik dit hopen of lijkt dit teveel op willen bezitten ookal laat ik haar los vanuit onvoorwaardelijke liefde in de hoop weer verenigt te zijn met haar